Κεφαλονιά: 25χρονος Αλβανός λήστεψε και μαχαίρωσε 10 φορές ηλικιωμένο

Κεφαλονιά: 25χρονος Αλβανός λήστεψε και μαχαίρωσε 10 φορές ηλικιωμένο

Ο 25χρονος Αλβανός Klodjan Saliaj μαχαίρωσε 10 φορές έναν ηλικιωμένο αφού μπήκε στο διαμέρισμά του για να τον ληστέψει. Ο νεαρός είχε πάει στο διαμέρισμα του 73χρονου για να τον ληστέψει μαζί με τον 18χρονο συμπατριώτη του, τον Xheladin Bejaj. Όταν όμως αντιμετώπισε τον ηλικιωμένο, τον μαχαίρωσε 10 φορές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Klodjan Saliaj

Οι δύο Αλβανοί έσπασαν πρώτα την τζαμαρία του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία, στην Κεφαλονιά. Ενώ ο Klodjan Saliaj μπήκε στο διαμέρισμα, ο 18χρονος έμεινε έξω για τσίλιες.

Τη στιγμή που ο 73χρονος μπήκε στο σπίτι του, ο Klodjan Saliaj του επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας τον περίπου 10 φορές στο στομάχι και τον ώμο. Στη συνέχεια οι δύο ληστές το έσκασαν για να συλληφθούν από την ελληνική αστυνομία μια μέρα μετά το συμβάν, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 73χρονος άνδρας κατάφερε να βγει στο δρόμο αιμόφυρτος και ζήτησε βοήθεια στο πλησιέστερο σπίτι που βρήκε. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο 18χρονος Xheladin Bejaj

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου