Μπερίσα: «Έχουμε τους διεθνείς στο πλευρό μας»

Μπερίσα: «Έχουμε τους διεθνείς στο πλευρό μας»

Μετά την ομιλία του δημοκρατικού ηγέτη, Σαλί Μπερίσα, η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του Δημοκρατικού Κόμματος πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως μαθαίνεται στη συνάντηση χωρίς τα ΜΜΕ συζητήθηκε η νέα αντιπολιτευτική δράση, όπου ο Μπερίσα είπε στους βουλευτές ότι έχουν τους διεθνείς στην μεριά τους.

«Να είστε σίγουροι ότι η στήριξη προς εμάς καθορίζεται από τη δράση μας. Πρέπει να βοηθήσουμε τον εαυτό μας πριν μας βοηθήσουν οι άλλοι. Στην έκθεση το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ έθεσε ως πρώτο σημείο τον διάλογο με την αντιπολίτευση. Έχουμε διεθνή υποστήριξη στο πλευρό μας. Οι νέοι πρέπει να ασχοληθούν. Πρέπει να τους παρακινήσουμε πολιτικά. Αυτή θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας», φέρεται να είπε ο Μπερίσα.

Σύμφωνα με τον Μπερίσα, το επίκεντρο των δομών θα πρέπει να είναι οι γυναίκες, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνδρες έχουν φύγει για μετανάστευση.

«Λόγω της μετανάστευσης οι γυναίκες αποτελούν σήμερα την αριθμητική και ποιοτική πλειοψηφία. Καλούμε τις κυρίες να είναι μέρος της μάχης μας. Σας εγγυώμαι ότι θα ανατρέψουμε τη ναρκοδικτατορία. Οι πράξεις του Ράμα αποδεικνύουν ότι φοβάται μην χάσει την εξουσία. Πρέπει όμως να πάρουμε τη σειρά, δεν αρκεί μόνο να καταγγείλουμε», είπε.

Ακόμη και ο δημοκρατικός βουλευτής, Φλαμούρ Νόκα, κάλεσε τους δημοκράτες να δραστηριοποιηθούν σθεναρά, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος είναι η εξάλειψη του αρχηγού της αντιπολίτευσης.

«Ο Μπερίσα παρουσίασε την κατάσταση της χώρας. Η συνέλευση ενέκρινε ψήφισμα. Η λέξη κλειδί είναι η αντιπολίτευση επί τόπου και η πολιτική ανυπακοή. Οι βουλευτές το ξεκίνησαν πριν από 2 και πλέον μήνες. Σκοπεύουν να εκκαθαρίσουν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Ο μόνος μας τρόπος είναι η αντιπαράθεση και η πολιτική ανυπακοή», τόνισε ο Νόκα κατά τη συνάντηση χωρίς τα ΜΜΕ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου