Λούτσα: Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται μέλη από τα δυο στρατόπεδα

Λούτσα: Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται μέλη από τα δυο στρατόπεδα

Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες οι νεκροί.

Περιπλέκεται το μυστήριο με το μακελειό της Λούτσας, όπου έξι άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι, εκ των οποίων οι τέσσερις εντός του αυτοκινήτου και οι δύο εκτός και από τα πρώτα κιόλας στοιχεία όλα παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο αφενός της ταυτότητας των θυμάτων, αφετέρου των δραστών και του τι συνέβη και εκτυλίχθηκε αυτό το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα μακελειό.

Το νέο στοιχείο, που φέρεται να περιπλέκει το μυστήριο είναι το γεγονός ότι οι δύο νεκροί που βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο, πιθανότατα ανήκαν στην αντίπαλη φατρία.

Στο σημείο του μακελειού δεν έχει βρεθεί κάποιο όπλο και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει επιβιώσει και άτομο «της ομάδας του αυτοκινήτου» το οποίο να εξαφάνισε τα όπλα.

Όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε κάτοικος της Λούτσας, επί 45 δευτερόλεπτα ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί. Στο σημείο βρέθηκαν 60 κάλυκες.

Είχαν μαζί τους βαλίτσες με ρούχα

Ενα ακόμη συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ είναι ότι τα μέλη της φατρίας του μπλε αυτοκινήτου πιθανότατα ήθελαν να διαφύγουν και μάλιστα βιαστικά, καθώς στο αμάξι βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα, ρούχα και βαλίτσες. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η αντίπαλη ομάδα να αντιλήφθηκε ότι προτίθενται να φύγουν και για αυτό τους έστησε την ενέδρα και τους σκότωσε.

Και οι έξι νεκροί δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές, πέραν ενός που εξετάζεται το αν είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα. Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν αλβανικής καταγωγής, τελικά διαπιστώθηκε ότι έχουν γαλλικές ταυτότητες και ότι είναι Τούρκοι υπήκοοι, ενδεχομένως κουρδικής καταγωγής.

Οι αρχές επικεντρώνονται τώρα στην ανεύρεση βίντεο από κλειστά κυκλώματα σπιτιών της περιοχής, αφενός για να εντοπίσουν στοιχεία για τους δράστες, αφετέρου για να εντοπίσουν τη διαδρομή του μπλε αυτοκινήτου και να φθάσουν στο σπίτι όπου διάμεναν.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου