Ο καυγάς Αλβανού και Έλληνα σε πανηγύρι στο Μενίδι κατέληξε σε πυροβολισμούς

Ο καυγάς Αλβανού και Έλληνα σε πανηγύρι στο Μενίδι κατέληξε σε πυροβολισμούς

Ένας καυγάς για ασήμαντη αφορμή, που έλαβε χώρα σε πανηγύρι στο Μενίδι, έγινε αιτία για να βγάλει ένας άντρας αλβανικής καταγωγής όπλο και να ξεκινήσει αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ο Αλβανός εμφανίστηκε στο πανηγύρι την ώρα που οι εργαζόμενοι μαζεύανε τους πάγκους. Εκεί ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Αλβανού και δύο ανδρών. Στον καυγά επενέβη 35χρονος Έλληνας που εργαζόταν στον πανηγύρι, ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο τον Αλβανό και τον έριξε κάτω. Το επεισόδιο έληξε προσωρινά, καθώς θα υπήρχε και συνέχεια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ξημερώματα ο άντρας αλβανικής καταγωγής πήγε ξανά στο πανηγύρι, αυτή τη φορά κρατώντας όπλο και άρχισε να βρίζει και να απειλεί. Εκεί φώναξε τον 35χρονο για να λύσουν την παρεξήγηση του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο, όταν ήρθαν κοντά, ο Αλβανός έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι ρίχνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Εκείνη τη στιγμή επενέβη διερχόμενος πολίτης και επιτέθηκε στον Αλβανό δράστη με αποτέλεσμα να του ρίξει το όπλο στο έδαφος. Ο 35χρονος κατάφερε να πάρει το όπλο στα χέρια του και τον πυροβόλησε τον Αλβανό στο κεφάλι.

Και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 35χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, σε αντίθεση με τον άντρα αλβανικής καταγωγής που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Αλβανός δράστης είναι γνώριμος στις αστυνομικές αρχές για μία σειρά από βαριά αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε καιρό που είχε αποφυλακιστεί.

Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται, καθώς όλα τα παραπάνω προκύπτουν από μαρτυρίες. Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να εξακριβώσει τις μαρτυρίες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου