Διακήρυξη 6.1 εκατ ευρώ από τον Πάροχο Ενέργειας στην Αλβανία για τη μίσθωση 170 αυτοκινήτων

Διακήρυξη 6.1 εκατ ευρώ από τον Πάροχο Ενέργειας στην Αλβανία για τη μίσθωση 170 αυτοκινήτων

Το τμήμα Παροχής Υπηρεσίας και Διαχειριστής Συστήματος Διανομής του Ομίλου OSHEE θα ανανεώσει τον στόλο των οχημάτων σε χρήση αποκτώντας τουλάχιστον 170 αυτοκίνητα προς ενοικίαση.

Σε διακήρυξη που άνοιξε αυτή την Παρασκευή η Περιφερειακή Διεύθυνση στα Τίρανα, διευκρινίζεται ότι το ποσό που διατέθηκε για τη διαδικασία αυτή ξεπερνά τα 672 εκατ. λεκ ή 6,1 εκατ. ευρώ.

Αναφερόμενοι στα έγγραφα που συνοδεύουν τη διαδικασία, πρόκειται για διαφορετικούς τύπους εργαλείων ανάλογα με τη λειτουργία στην οποία θα τοποθετηθούν ή τις ομάδες πεδίων που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Κυρίαρχο κομμάτι, όπως και πριν, είναι τα pick-up οχήματα που χρησιμοποιούνται κυρίως από ομάδες στην περιφέρεια. Σύμφωνα με τα έγγραφα, από τα 170 προς μίσθωση οχήματα, τουλάχιστον 159 οχήματα είναι για τον Διαχειριστή του Συστήματος Διανομής, την εταιρεία που φροντίζει το δίκτυο και την τιμολόγηση, ενώ μόνο 11 οχήματα ανήκουν στον Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας, τον χειριστή που παρέχει ενέργεια σε όλους τους τελικούς καταναλωτές στη ρυθμιζόμενη αγορά.

Η λεπτομερής λίστα των ενοικιαζόμενων οχημάτων δείχνει ότι τουλάχιστον 5 οχήματα πρέπει να είναι SUV, 10 από αυτά EC/SUV ή Crossover, 150 pick-up, 4 PHEV SUV και 1 VAN min 6+1.

Τα οχήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στα έγγραφα απαιτούνται με μηδενικά χιλιόμετρα και το ελάχιστο πρέπει να είναι παραγωγής 2022. Η νικήτρια εταιρεία από αυτή τη διαδικασία θα έχει τουλάχιστον 180 ημέρες ή 6 μήνες για να παραδώσει ολόκληρη την ποσότητα των απαιτούμενων οχημάτων ενώ η μίσθωση θα είναι για περίοδο 36 μηνών ή περίπου 3 ετών.

Η μίσθωση αυτοκινήτων είναι μια πρακτική που έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια από μια σειρά από δημόσιους φορείς στη χώρα υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι μια πιο κερδοφόρα μορφή από την αγορά τους, καθώς οι υπηρεσίες συντήρησης είναι επίσης εγγυημένες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου