Χιμάρα: Δύο συλληφθέντες σε Δρυμάδες και Ποτάμι για διανομή κοκαΐνης

Χιμάρα: Δύο συλληφθέντες σε Δρυμάδες και Ποτάμι για διανομή κοκαΐνης

Σε δύο προσαγωγές προέβη η αλβανική αστυνομία σε Δρυμάδες και Ποτάμι. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για διανομή ναρκωτικών στην περιοχή της Χιμάρας.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στους Δρυμάδες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο ημεδαπός Α. Δ., 47 ετών, κάτοικος Τιράνων.

Ο 47χρονος έχει βαρύτατο ποινικό μητρώο, για αδικήματα όπως ενδοοικογενειακή βία, παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, τραυματισμός από πρόθεση και πλαστογραφία χρημάτων. Ο εν λόγω πολίτης είχε προσαρμόσει χώρο για να κρύβει τα ναρκωτικά σε πορτμπαγκάζ του οχήματος με το οποίο ταξίδευε. Κατά τους ελέγχους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως υλικό τεκμήριο περίπου 50 δόσεις κοκαΐνης, την οποία, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών πληροφοριών, εικάζεται ότι ο 47χρονος πουλούσε σε νυχτερινά μαγαζιά των Δρυμάδων.

Στο Ποτάμι, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε η αστυνομία συνελήφθη ο Ζ.Χ. 28 ετών, κάτοικος Τιράνων. Κατά τον φυσικό έλεγχο, στον εν λόγω πολίτη βρέθηκαν πολλές δόσεις κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά και χρήματα που εικάζεται ότι ωφελήθηκαν από την πώληση δόσεων σε μπαρ της παραλίας του Ποταμιού.

Τα διαδικαστικά υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Γενικής Δικαιοδοσίας Αυλώνας, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου