Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 50χρόνου Αλβανού στη Θεσσαλονίκη

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 50χρόνου Αλβανού στη Θεσσαλονίκη

45χρονος Αλβανός ο δράστης. Οι οικονομικές διαφορές οδήγησαν σε άγριο καβγά και στη δολοφονία

O 45χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον 50χρονο πρώην φίλο του έξω από πρατήριο βενζίνης στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, ισχυρίζεται ότι αιτία ήταν οικονομικές διαφορές.

Ωστόσο αυτό που εξετάζουν οι Αρχές είναι πίσω από αυτό το έγκλημα να κρύβονται διαφορές για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μετά από 24 ώρες αναζητήσεων και ο αφού κλοιός γύρω του είχε στενέψει, ο 45χρονος παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα στην Αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο του.

Μιλώντας στους Αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεχόταν απειλές από τον 50χρονο λόγω των δανεικών που του είχε δώσει.

Μάλιστα ο όπως είπε αγόρασε το όπλο λόγω των απειλών που δεχόταν από το συγκεκριμένο άτομο.

Για τη στιγμή που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 50χρονο, ισχυρίστηκε ότι το θύμα του επιτέθηκε πρώτα και τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια αυτός μέσα από το αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον του.

Ο 45χρονος που είναι πατέρας 3 παιδιών και μένει πολλά χρόνια στην Ελλάδα είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία. Ωστόσο γρήγορα οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποοιήσουν και ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τον δράστη, η μόνη επιλογή του ήταν να παραδοθεί αυτοβούλως με τον δικηγόρο του, όπως και έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος εμφανίστηκε διατεθειμένος να υποδείξει που έχει κρύψει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε και σε ποιο σημείο πέταξε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 50χρονο.

Όπως έχει γίνει γνωστό δράστης και θύμα, αλβανικής καταγωγής και οι δύο, είχαν δώσει ραντεβού σε καφετέρια της περιοχής προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Εκεί φαίνεται ότι καυγάδισαν και αποχώρησαν ο καθένας με το αυτοκίνητό του. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα συνέπεσαν και πάλι σε ένα πρατήριο βενζίνης στην οδό Σόλωνος όπου άρχισαν και πάλι να τσακώνονται.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε όλη τη σκηνή της δολοφονίας. Ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο και από το παράθυρο του συνοδηγού φαίνεται να επιτίθεται στον οδηγό.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο 50χρονος πέφτει νεκρός από έναν πυροβολισμό μέσα από το αυτοκίνητο.


Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την δολοφονία του 50χρονου Αλβανού στην Ανάληψη

Επεισόδιο με πυροβολισμό στην ανατολική Θεσσαλονίκη σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος από την Αλβανία. Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή της Ανάληψης ένας...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου