Ο Βούτσιτς απελευθερώνει τους τρεις Κοσοβάρους αστυνομικούς - Ο Ράμα τον Μπελέρη πότε;

Ο Βούτσιτς απελευθερώνει τους τρεις Κοσοβάρους αστυνομικούς - Ο Ράμα τον Μπελέρη πότε;

Σε νέα δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης της Αλβανίας, Ylli Manjani, σχολίασε την άρνηση χορήγησης άδειας στον Φρέντη Μπελέρη από την αλβανική δικαιοσύνη για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Χιμάρας. Όπως αναφέρει, ακόμα και ο πρόεδρος της Σερβίας απελευθέρωσε τους τρεις Κοσοβάρους αστυνομικούς, ενώ ο Ράμα συνεχίζει να παρακρατεί τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας.

«Έτσι ο Βούτσιτς απελευθέρωσε και τους τρεις αστυνομικούς του Κοσσυφοπεδίου, ενώ ο Έντι Ράμα δεν δέχεται να αφήσει ελεύθερο τον Φρέντη Μπελέρη ούτε για να ορκιστεί. Δεν δέχεται να σεβαστεί τη βούληση των ψηφοφόρων της Χιμάρας, αλλά υψώνει σπαθί για τις υποθέσεις του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας.

Δεν είναι το ύψος σου που σε κάνει μεγάλο ηγέτη, αλλά ο σεβασμός σου για τους ανθρώπους σου. Όσο ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αντιμετωπίζει τη Χιμάρα ως εισβολέα, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γιατί τουλάχιστον θέλει να σεβαστεί τη βούληση του λαού της Χιμάρας.

Καταλαβαίνετε πώς νιώθουμε, όταν μας ηγείται ένας παγκόσμιος ηγέτης, που ασχολείται με τις μεγάλες υποθέσεις του πλανήτη και παραβιάζει τις καθημερινές υποθέσεις των δικών του ανθρώπων;!»

...

Δεν χορηγεί άδεια στον Μπελέρη η αλβανική δικαιοσύνη

Αρνητική απάντηση έδωσε η αλβανική δικαιοσύνη στην αίτηση για άδεια ειδικού σκοπού στον Φρέντη Μπελέρη. Σήμερα στις 9πμ ώρα Αλβανίας, το δικαστήριο αξιολόγησε το αίτημα των δικηγόρων του Μπελέρη να λά...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου