Σε 22χρονη σύντροφο Ιταλού κατά συρροή γυναικοκτόνου ανήκει η σωρός που βρήκαν οι αρχές πριν από 9 χρόνια

Σε 22χρονη σύντροφο Ιταλού κατά συρροή γυναικοκτόνου ανήκει η σωρός που βρήκαν οι αρχές πριν από 9 χρόνια

Εξετάσεις DNA απέδειξαν ότι το πτώμα που βρέθηκε στις 7 Ιουνίου στο κοινό διαμέρισμα του Ιταλού Marco Romeo και της Αλβανίδας Sibora Gagani ανήκει στη νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε το 2014 στην Ισπανία. Αυτή την Τετάρτη, οι ισπανικές δικαστικές αρχές κοινοποίησαν τα αποτελέσματα στην οικογένεια του κοριτσιού.

«Τα τεστ DNA, αφού συγκρίθηκαν με τα δείγματα που ελήφθησαν από το σώμα που βρέθηκε, αντιστοιχούν χωρίς αμφιβολία στη Sibora Gagan», λένε. Τις επόμενες ώρες θα επικοινωνήσουν με την οικογένεια για να τους δείξουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να επαναπατρίσουν τη σορό της νεαρής.

Η ταυτοποίηση έγινε 9 χρόνια μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα στις 7 Ιουνίου μέσα σε ένα ξύλινο κουτί τοποθετημένο μέσα σε τοίχο του σπιτιού όπου έμενε η Σίμπορα με τον πρώην σύντροφό της και ύποπτο δολοφόνο. Η έρευνα είχε σχεδόν κλείσει μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Μάρκο σκότωσε ένα άλλο κορίτσι που ταυτοποιήθηκε ως Paula στη Μάλαγα της Ισπανίας, όπου και συνελήφθη. Αυτό το νέο έγκλημα άνοιξε απροσδόκητα την πόρτα για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Sibora το 2014.

Μια μέρα μετά τη δολοφονία, αποκαλύφθηκε ότι μια πρώην σύντροφος του Μάρκο είχε εξαφανιστεί το 2014 επίσης στο Τορεμολίνο και έκτοτε δεν υπήρχε ίχνος του που βρίσκεται. Ο ίδιος ο Ιταλός Μάρκο ομολόγησε το έγκλημα και στη συνέχεια το αρνήθηκε. Ωστόσο, η έρευνα αποκάλυψε τη σωρό της κοπέλας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου