Ανακατασκευές δρόμων με χιλιάδες ευρώ προεκλογικά μοστράρουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι των Σοσιαλιστών

Ανακατασκευές δρόμων με χιλιάδες ευρώ προεκλογικά μοστράρουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι των Σοσιαλιστών

Ο δήμος Librazhd έκλεισε την επόμενη συμφωνία για ανακατασκευή δρόμου και θέλει να πραγματοποιήσει τις εργασίες αυτές κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό για την επισκευή του άξονα Mirakë-Gjovec.

Για το ταμείο αξίας 470 χιλ. ευρώ συμμετείχαν 6 εταιρείες, εκ των οποίων οι δύο αποκλείστηκαν από τον διαγωνισμό και νικήτρια ανακηρύχθηκε η ένωση φορέων «ASI-2A CO» και «2Z Konstuksion» που θα πρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες εντός 61 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

Η άλλη εταιρεία που συμμετέχει στον διαγωνισμό, η «Albavia», η οποία ζήτησε 46 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από τη νικήτρια, αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό με την αιτιολογία ότι δεν πληροί τα κριτήρια του διαγωνισμού.

Πρόκειται για τον τέταρτο διαγωνισμό για ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση δρόμων που κάνει το δημαρχείο με επικεφαλής τον Καστριώτη Γκούρα, αφού το τελευταίο δίμηνο έχει κάνει άλλους 3 συνολικής αξίας 610 χιλ. ευρώ.

Και σε άλλες συμβάσεις η διαδικασία διεξαγωγής των εργασιών καταλήγει σε περίοδο προεκλογικής εκστρατείας και εκτός αυτού οι διαδικασίες γίνονται κατά παράβαση του θεμιτού ανταγωνισμού.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου