Κατεδάφιση 5οροφου κτιρίου στους Δρυμάδες

Κατεδάφιση 5οροφου κτιρίου στους Δρυμάδες

Η Αλβανική Επιθεώρηση Προστασίας της Επικράτειας (IKMT) κατεδάφισε με ελεγχόμενη έκρηξη ένα 5όροφο κτίριο στους Δρυμάδες.

Για την κατεδάφιση του κτιρίου χρησιμοποιήθηκαν 30 κιλά εκρηκτικών.

Το ΙΚΜΤ ανακοίνωσε ότι η έκρηξη έγινε χωρίς να προκληθούν παράπλευρες ζημιές.

Αν και οι αρχές αναφέρουν ότι είναι παράνομα κτισμένο και ο ιδιοκτήτης είναι άγνωστος προς το παρόν, δεν αναφέρθηκε τίποτα για αυτό όσο κτιζόταν και μάλιστα, φαίνεται ότι οι αρχές εθελοτυφλούσαν.

Αστυνομία και εισαγγελία έχουν πολλούς τρόπους να φτάσουν στον ιδιοκτήτη, όπως αρκεί να ψάξουν τα συμβόλαια που έχει συνάψει η μυστηριώδης φιγούρα με εταιρείες οικοδομικών υλικών, σιδήρου, σκυροδέματος κ.λπ.

Αρκεί να ερευνηθεί πώς συνδέεται το ρεύμα για τα έργα στο εργοτάξιο, αν υπάρχει κανονική σύμβαση με τον παροχέα ηλεκτρικού ρεύματος ή αν η κλοπή ενέργειας με ισχυρή τάση είναι σε άλλη χρέωση που θα πρέπει να επιβαρύνει επιπλέον τον ανώνυμο ιδιοκτήτη.

Η αστυνομία και η εισαγγελία «όπως συνηθίζουν άλλωστε» θα έπρεπε να ερευνήσουν στα υποθηκοφυλάκεια σε ποιον ανήκει το οικόπεδο στο οποίο χτίστηκαν 5 όροφοι χωρίς άδεια. Ακόμη και αυτή η πολύ απλή ιχνηλάτηση οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στον μυστηριώδη ιδιοκτήτη.

Όλα αυτά τα μονοπάτια που δεν χρησιμοποιεί η αστυνομία και η εισαγγελία για να ερευνήσουν, σε κάνουν να πιστέψεις ότι κάποιος προσπαθεί να σώσει τον ιδιοκτήτη του κτιρίου -φάντασμα από τη φυλακή.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου