31 κιλά μαριχουάνας κατασχέθηκαν από την ελληνική αστυνομία στα σύνορα

31 κιλά μαριχουάνας κατασχέθηκαν από την ελληνική αστυνομία στα σύνορα

Ένας ανήλικος Αλβανός διακινητής, συνοδευόμενος από άλλους δύο συνεργάτες του, δεν υπάκουσε την ελληνική αστυνομία στα ελληνοαλβανικά σύνορα στο Κοστούρι, προσέκρουσε σε δύο αστυνομικά οχήματα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών.

Ο ανήλικος, οδηγώντας ένα SUV «Mercedes-Benz» ML, δεν υπάκουσε στην κλήση της ελληνικής αστυνομίας να σταματήσει, αύξησε ταχύτητα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στο οδόστρωμα και συγκρούστηκε με δύο οχήματα της ελληνικής αστυνομίας.

Πολλαπλές δυνάμεις περικύκλωσαν και κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα. Στη θέση του οδηγού βρέθηκαν ένας ανήλικος υπήκοος Αλβανίας και δύο Αλβανοί επιβάτες, μια 41χρονη γυναίκα και ένας 49χρονος. Ο τελευταίος καταζητείται στην Ελλάδα από την Εισαγγελία Πατρών και αυτή της Αθήνας. Κατά τον έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σακούλες που περιείχαν 21 συσκευασίες των 31 κιλών μαριχουάνας, προερχόμενες από Αλβανία. Κατασχέθηκαν επίσης 3 κινητά τηλέφωνα με 5 κάρτες SIM. Από τον έλεγχο του οχήματος προέκυψε ότι οι πινακίδες ανήκαν σε άλλο όχημα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου