Καταγγελία από την αντιπολίτευση για εισβολή κατασκόπων και στο Παλέρμο

Καταγγελία από την αντιπολίτευση για εισβολή κατασκόπων και στο Παλέρμο

Το δεξί χέρι του Ιλίρ Μέτα δημοσίευσε φωτογραφίες που, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνουν ότι οι Ρώσοι που συνελήφθησαν στο Γκράμς, είχαν εισβάλει και στο Πασαλιμάνι και στο Παλέρμο.

Έτσι, όπως αναφέρει, οι θεσμοί έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Σύμφωνα με τον Blushi πρόκειται για σκάνδαλο αφού πριν από λίγους μήνες ο Ράμα, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόσφερε το Πασαλιμάνι στις ΗΠΑ ως ασφαλή βάση.

«ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ: Μπήκαν οι «μπλόγκερ» στο Πασαλιμάνι και στο Πόρτο Παλέρμο! Ο Πρωθυπουργός προσέφερε στο ΝΑΤΟ τον Μάιο του 2022 μια υποτίθεται ασφαλή βάση!

Μόλις πριν από δύο μήνες ξένοι «μπλόγκερ», με επίσημα άγνωστη υπηκοότητα και εθνικότητα, μπήκαν στη στρατιωτική βάση Πασαλιμάνι.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι άλλη μια απόδειξη αποτυχίας των θεσμών!

Είναι φωτογραφίες της ντροπής και της ακραίας ανευθυνότητας του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Άμυνας, του SHISH, της Κρατικής Αστυνομίας, της Αντιτρομοκρατικής και κάθε άλλης δομής που επιφορτίζεται από το νόμο για την προστασία της Εθνικής Ασφάλειας.

Οι θεσμοί απέτυχαν γιατί κανείς δεν εμπόδισε, δεν αμφισβήτησε, ούτε ζήτησε διευκρινίσεις από τους ξένους «μπλόγκερ» που έκαναν ό,τι ήθελαν στο Πασαλιμάνι, μια από τις κύριες ναυτικές βάσεις της Αλβανίας, χώρας μέλους του ΝΑΤΟ.

Όταν οι "μπλόγκερ" ή οι "τουρίστες" μπορούν ανά πάσα στιγμή να σπάσουν τα φίλτρα ασφαλείας των στρατιωτικών μας βάσεων, να κινηματογραφήσουν και να πάρουν από εκεί ό,τι θέλουν, φανταστείτε άλλοι εχθροί του ΝΑΤΟ, τρομοκρατικές ομάδες ή άλλοι παράγοντες πόσο εύκολα μπορούν να βλάψουν την Εθνική μας Ασφάλεια και να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή.

Το σκάνδαλο βαθαίνει καθημερινά και θέτει άμεσα υπεύθυνο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος τον Μάιο του τρέχοντος έτους πρόσφερε τη Στρατιωτική Βάση στο Πασχαλιμάνι στο ΝΑΤΟ, με την εγγύηση μιας ασφαλούς ναυτικής βάσης! Όλοι φέρουν ευθύνη απέναντι στο νόμο! Οι θεσμοί δεν λειτούργησαν! Σαφώς απέτυχαν!», αναφέρει ο Τεντ Μπλούσι.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου