Η Emirates ανακοινώνει συνεργασία με την Aegean Airlines

Η Emirates ανακοινώνει συνεργασία με την Aegean Airlines

Πρόσβαση σε οκτώ νέους ελληνικούς προορισμούς θα έχουν οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Emirates, μετά από συμφωνία κοινής χρήσης κωδικών με την Aegean Airlines, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Τα ελληνικά αεροδρόμια που προστίθενται στο δίκτυο της Emirates, που εκμεταλλεύεται η Aegean Airlines μέσω Αθήνας, είναι η Κέρκυρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Θήρα, η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη και η Αλεξανδρούπολη.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών προβλέπει επίσης την προσθήκη οκτώ ευρωπαϊκών δρομολογίων μέσω Αθήνας στο κοινό τους δίκτυο, εν αναμονή της ρυθμιστικής συμφωνίας.

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Emirates και η Aegean Airlines σχεδιάζουν να αυξήσουν περαιτέρω το κοινό τους δίκτυο κοινού κωδικού για να συμπεριλάβουν οκτώ ακόμη ευρωπαϊκά περιφερειακά δρομολόγια μέσω Αθήνας, όπως το Βουκουρέστι, το Βελιγράδι και η Νάπολη, καθώς και προς τα δυτικά, στις πτήσεις της Emirates προς Νέα Υόρκη από Αθήνα και New York JFK από το Μιλάνο.

Αυτές οι πρόσθετες διαδρομές κοινής χρήσης κωδικών θα υπόκεινται στη λήψη των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων, επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Η Aegean Airlines τιμήθηκε, για 10η συνεχή χρονιά και 11η φορά τα τελευταία 12 χρόνια, με το βραβείο Skytrax World Airline 2021, ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη.

Πρόσφατα έλαβε επίσης βραβείο 4 αστέρων από τη Skytrax στην κατάταξη ασφαλείας COVID-19 Arline, η οποία πιστοποιεί την εφαρμογή των υψηλότερων προτύπων και βέλτιστων πρακτικών που προτείνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον ICAO και την IATA για την προστασία των επιβατών και του πληρώματος του.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου