Μπερίσα: Η δήλωση Lame αποκάλυψε το σχέδιο ιδιοτικοποίησης ακινήτων

Μπερίσα: Η δήλωση Lame αποκάλυψε το σχέδιο ιδιοτικοποίησης ακινήτων

Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Σαλί Μπερίσα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παραποίησε, έκαψε και κατέστρεψε αλβανικά έγγραφα ιδιοκτησίας. Ο Μπερίσα σχολίασε τη δήλωση του επικεφαλής του Κτηματολογίου, Αρτάν Λάμε, ο οποίος είπε ότι υπάρχουν προβλήματα στις αναπτυσσόμενες περιοχές.

«Πριν από 3 μέρες εμφανίστηκε στην τηλεόραση ο προϊστάμενος κτηματογράφησης Αρτάν Λάμε. Παρέθεσε δεκάδες προβλήματα με τα οποία έδειξε ότι δεν υπάρχει πια το κτηματολόγιο.

Στο Κτηματολόγιο των Τιράνων το 2013, όλα ήταν απολύτως ψηφιοποιημένα και αυτός με τα στοιχεία του έχει αποδείξει ότι είναι εγκληματίας αφάνταστων διαστάσεων» - κατηγόρησε ο Μπερίσα που είπε ότι η κυβέρνηση έχει ένα σχέδιο για υφαρπαγή ακινήτων.

«Αποκάλυψε ένα σχέδιο αυτών των κλεφτών στην εξουσία να επιτεθούν στις περιουσίες Αλβανών πολιτών.

Ευτυχώς, φίλοι μου που είχε στο επίκεντρό του μόνο το κτηματολόγιο των Τιράνων. Δεν είναι όλη η Αλβανία, αυτά, είναι όλα ψηφιακά.

Ο Αρτάν Λάμε αποκάλυψε το έργο που έχουν να ιδιοτικοποιήσουν τις περιουσίες των Αλβανών. Είπε ότι υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στις αναπτυσσόμενες περιοχές.

Κανένα κανένα κτηματολόγιο δεν σας εγγυάται πλήρη ευθύνη, εκτός από το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέλει να κλέψει.

Ξεκίνησαν με το κάψιμο των εγγράφων στους Αγίους Σαράντα, περιμένετε να συνεχιστεί σε όλη την ακτή», κατηγόρησε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου