Έντονη αντίδραση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Έντονη αντίδραση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Μήνυμα προς τους υψηλά ιθύνοντες, τους πολιτικούς παράγοντες κ.α. στην Ελλάδα, κοινοποίησε η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα, θέλοντας να πάρει θέση για την αντίδρασή τους σχετικά με την θάνατο των ομογενών Ελλήνων στην Ουκρανία.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση :

«Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους πολύ υψηλά ιθύνοντες, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ, διάφορους παπαγάλους και άλλους, που τόσο βιάστηκαν χθες να κατηγορήσουν για όλα τη Ρωσία (όπως πάντα), να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν την αντιρωσική προπαγάνδα και να δείξουν ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα.

Για κάποιο λόγο, τον γνωστό μάλλον, δεν ήταν τόσο ομιλητικοί κατά τα ολόκληρα 8 χρόνια που από τις σφαίρες, βόμβες και οβίδες του ουκρανικού στρατού και των εθνικιστικών φασιστικών ταγμάτων επέφερε το μαρτυρικό Ντονμπάς.

Και ενώ εκεί θρηνούσαν χιλιάδες νεκρούς, και τα χωριά και οι πόλεις ήταν αιματοβαμμένα, κανένα επίσημο κτίριο ή σιντριβάνι εδώ στην Αθήνα δεν ντύθηκε ποτέ σε χρώματα ειρήνης, κανένα τουίτ δεν έσπευσε να αναρτηθεί σε επίσημη ιστοσελίδα και κανένα διάβημα δεν πραγματοποιήθηκε. Ας συνέλθουν λοιπόν!»

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου