Με τον Πρόεδρο της Βουλής συναντήθηκε η Επιτροπή Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών

Με τον Πρόεδρο της Βουλής συναντήθηκε η Επιτροπή Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων πραγματοποίησε η Επιτροπή Συνταξιούχων Βορειοηπειρωτών, στο πλαίσιο των συντονισμένων προσπαθειών τους για επίλυση του προβλήματος των συντάξεων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡ. της ΒΟΥΛΗΣ

Πολλαπλές είναι οι προσπάθειες μας, που θα κάνουν να αρθεί μια πραγματικά αδικία. Συσπειρωμένος ο Ελληνισμός της Β-Ηπείρου διεκδικεί το αυτονόητο ζητώντας τη θέσηπου πραγματικά του ανήκεισε αυτή την κοινωνία.

- Με αφορμή την εισήγηση δικηγόρων του Συνηγόρου του Πολίτη όπου επισημάνθηκαντην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ ΥΠ.ΕΞ του ΥΠ.ΕΣ. και Εργασίας, συζητήσαμε προ ημερών με τον κ. Σ. Πέτσα, ο οποίος με την σειρά του δημοσίως στις 13-2-2020, είχε υποσχεθεί ότι θα διορθωθούντα κακώς κείμενα.

Με παρέμβαση του πρώην βουλευτή και υπουργού, συμπατριώτη μας Αντώνη Φούσα, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας κάλεσε στο γραφείο του στη Βουλή τον αντιπρόεδρο της ΟΜΟΝΙΑΣ κ. Γεώργιο Τζομάκα και τον πρόεδρο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Β-Η κ. Ταμπάκο στις 5-10-2021.

Ο κ. Τασούλας άκουσε με προσοχή την εισήγηση από πλευράς της Επιτροπής . Την ίδια στιγμή πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνίατου Πρόεδρου με τον ΥΠ.ΕΡ κ. Χατζηδάκη. Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι από την στιγμή που το έχει υποσχεθεί επανειλημμένος ο Πρωθυπουργός και η συνθήκες της οικονομίας είναι ανοδικές το πρόβλημα θα επιλυθεί σύντομα . Ο Πρόεδρος κ. Τασούλας από πλευράς του υποσχέθηκε ότι θα ασχίσει την πλήρη επιρροή του, για την εύρεση ταχύτερης λύσης.

Όπως πια έχει γίνει γνωστό η ΑΣΑ ανταποκρίθηκε στην απόφαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝΚαι όλων των συλλόγων, αδελφοτήτων και φορέων Β-Η, με την στήριξη της ΟΜΟΝΙΑΣ να πραγματοποιήσειμεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στις 21-10-2021.Όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται συντελούν στην επίλυση του προβλήματος!

Δια της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Β-Η.ΤΑΜΠΑΚΟΣ


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου