Αλβανία Covid-19: 122 νέα κρούσματα και 6 νεκροί

Αλβανία Covid-19: 122 νέα κρούσματα και 6 νεκροί

Η Αλβανία κατέγραψε υψηλό αριθμό θανάτων εξαιτίας του Covid-19, καθώς ο αριθμός των νεκρών παραμένει υψηλός με έξι νέους θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες. Αν και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μειώθηκε, ο αριθμός των θανάτων λόγω ιού δυστυχώς παραμένει υψηλός και έχει φτάσει στους 296 από την εμφάνιση του ιού στην χώρα.

Το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε την Τετάρτη ότι 122 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ έξι ασθενείς έχασαν την μάχη με τον ιό.

Το Υπουργείο Υγείας της Αλβανίας ανέφερε ότι επί του παρόντος η κατάσταση είναι πιο επικύνδινη στα Τίρανα όπου βρέθηκαν 66 νέα κρούσματα και στο Δυρράχιο όπου βρέθηκαν 13. Ωστόσο, διαγνώστηκαν πολλά κρούσματα από τον κορονοιό σε Καβάγια, Ελμπασάν και Σκόδρα.

Στα δύο ειδικά εξαιδικευμένα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κορονοιού της Αλβανίας, λαμβάνουν θεραπεία 185 ασθενείς και 22 βρίσκονται σε εντατική θεραπεία, 8 ασθενείς έχουν μπει σε αναπνευστική υποστήριξη. Υπάρχουν επίσης 40 άτομα τα οποία ναι μεν έχουν ιαθεί από τον ιό παραμένουν όμως στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση των επιπλοκών που προκαλεί ο ιός.

«Δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη με την ασθένεια ένας 64χρονος από την Κρούγια, ένας 79χρονος από το Φίερι, ένας 81χρονος από το Κούκσι και τρεις πολίτες από τα Τίρανα: ένας 77χρονος, ένας 80χρονος και ένας 82 χρονών», σημείωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της χώρας καθώς υπενθύμισε για ακόμη μια φορά ότι η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική.

Διαβάστε περισσότερα για την εξέλιξη του Covid-19.

[COVID19 country="AL" confirmed_label="Κρούσματα" recovered_label="Ανάρρωσαν" active_label="Ενεργά" deaths_label="Νεκροί" show_additional="true" hide_tests_per_million="false" hide_cases_per_million="false" theme="light_theme"]

[COVID19_MCHART country="GR,AL" days_data="17" theme="dark" title="Συγκριτικός πίνακας Ελλάδα - Αλβανία"]

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου