Υπό έρευνα σοσιαλιστής δήμαρχος για 1 εκατ. ευρώ συναλλαγές και άλλες κατηγορίες διαφθοράς

Υπό έρευνα σοσιαλιστής δήμαρχος για 1 εκατ. ευρώ συναλλαγές και άλλες κατηγορίες διαφθοράς

Ο σοσιαλιστής δήμαρχος Ρογκοζίνα, Έντισον Μεμόλλα, αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Διαφθοράς, έχει ασκηθεί νέα ποινική δίωξη εναντίον του για ξέπλυμα.

...

Στην ειδική εισαγγελία κλήθηκε ακόμη ένας δήμαρχος του Ράμα

Στην εισαγγελία κλήθηκε να παρουσιαστεί ο δήμαρχος της πόλης Rogozhine, Edison Memolla. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος που κλήθηκε ο σοσιαλιστής δήμαρχος στην Ειδική Εισαγγελία. Επισημαίνουμε ότ...
Η έρευνα βασίζεται σε στοιχεία που προέρχονται από τις ιταλικές αρχές και εστιάζει σε ύποπτες χρηματικές συναλλαγές ύψους περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ από μια κατασκευαστική εταιρεία στην Ούμπρια, η οποία φέρεται να έχει δεσμούς με την οικογένεια Μεμόλλα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, η ιταλική πλευρά ζητά από τις αλβανικές αρχές να ελέγξουν το περιουσιακό του δημάρχου και τις χρηματικές του συναλλαγές.

Παράλληλα, η Εισαγγελία έχει καταχωρήσει άλλη μια μήνυση για "Κατάχρηση εξουσίας" και "Ενεργή διαφθορά", με τον κ. Μεμόλλα να φέρεται ως ο βασικός ύποπτος.

Αυτές οι νέες κατηγορίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες δικαστικές περιπέτειες του δημάρχου, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη θητεία του.

...

Στο SPAK Αλβανός δήμαρχος για εκλογική διαφθορά - Πλήρωσε το ρεύμα πολίτη έναντι ψήφου

Στις πόρτες της Ειδικής Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος εθεάθη ο δήμαρχος Rrogozhina, Edison Memolla. Συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, ενώ όπως μαθαίνεται έχει εμφανιστε...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου