Εξιτήριο πήρε ο Οικουμενικός Πατριάρχης και αύριο αναχωρεί για την Πόλη

Εξιτήριο πήρε ο Οικουμενικός Πατριάρχης και αύριο αναχωρεί για την Πόλη

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος το πρωί της Παρασκευής, 5 Νοεμβρίου 2021 έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο Mount Sinai Hospital του Μανχάταν, όπου το απόγευμα της Τετάρτης, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική.

Ο Παναγιώτατος εξήλθε από το νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο και τον Επίσκοπο Μηδείας, κ. Απόστολο. Ήταν ευδιάθετος και μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους ομογενείς γιατρούς και το προσωπικό που διέγνωσαν το πρόβλημα, προέβησαν σε αγγειοπλαστική και θεραπεύτηκε πλήρως.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του κ. Βαρθολομαίου: «Είμαι χαρούμενος που εξέρχομαι υγιής από το νοσοκομείο χάρη στις φροντίδες του αδελφού Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου και των γιατρών.Χάρηκα πολύ που βρήκα πολλούς ομογενείς ιατρούς και όχι τυχαίους αλλά επιφανείς ομογενείς γιατρούς για τους οποίους υπερηφανευόμεθα.

Ήταν μια μικρή περιπέτεια της υγείας μου, την ξεπέρασα με την βοήθεια του Θεού κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ήταν ευλογία Θεού που βρέθηκα εδώ αυτές τις μέρες που διαπιστώθηκε το πρόβλημά μου και το λύσαμε και το θεραπεύσαμε με τους καλούς γιατρούς, όπως είπα, και αναχωρώ την Κυριακή το μεσημέρι για την Κωνσταντινούπολη για να αναλάβω τα καθήκοντά μου, τα οποία άφησα προσωρινά.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων, όλως ιδιαιτέρως του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, αλλά και των ΜΜΕ τα οποία, εξ όσων παρακολούθησα, έδειξαν ιδιαίτερο και στοργικό ενδιαφέρον για την περίπτωση της υγειούς καταστάσεώς μου.Τους ευχαριστώ και τους ευλογώ, εκ μέρους της Μητρός Εκκλησίας. Να είστε όλοι καλά και εις το επανιδείν, χωρίς αρρώστιες». 

Πρωτοβουλίες της Ελλάδας για τις «πράσινες λωρίδες...
Η άγνωστη ιστορία του Έλληνα πεσόντα αεροπόρου της...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Σάββατο 27/11/21, 06:19

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη