Καταζητούνται δύο Αλβανοί που μετέφεραν 65 κιλά ναρκωτικά στην Καστοριά

Καταζητούνται δύο Αλβανοί που μετέφεραν 65 κιλά ναρκωτικά στην Καστοριά

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο ατόμων, οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο, 65 κιλά και 880 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, δύο (2) αλλοδαπών, (όπως επιβεβαιώνουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης Αλβανών) 31 και 19 ετών, που μετέφεραν από κοινού 65 κιλά και 880 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χθες (25-10-2021) το μεσημέρι, σε περιοχή της Καστοριάς.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας , εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα. Μετά από επιστάμενες έρευνες εντοπίσθηκε το όχημα σε περιοχή της Καστοριάς, το οποίο οι δράστες εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου, -3- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -60- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -65- κιλών και -880- γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια, ενώ οι δράστες είχαν παραποιήσει αυτές.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-65- κιλά και -880- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και

-1- ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου