Αποτελέσματα δημοσκόπησης για Δήμο Φοινικαίων

Αποτελέσματα δημοσκόπησης για Δήμο Φοινικαίων

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξήγαγε η σελίδα μας για το Δήμο Φοινικαίων. Η δημοσκόπηση ξεκίνησε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 11:00 πμ και έκλεισε την Κυριακή 9 Απριλίου στις 11:00 πμ. Συνολικά ψήφισαν 508 άτομα και πρώτος με ποσοστό 64.8% και 329 ψήφους αναδείχθηκε ο υποψήφιος με το δημοκρατικό κόμμα κ. Λεωνίδας Παππάς.

Τελικά αποτελέσματα
Λεωνίδας Παππάς 329 - 64,8%
Λεωνίδας Χρήστου 126 - 24,8%
Ρομέο Τσάκουλης 53 - 10,4%

Χώρα προέλευσης ψήφων
Ψήφισαν 508 άτομα εκ των οποίων
46,3% από Ελλάδα,
37,5% από Αλβανία,
5,9% από Ηνωμένο Βασίλειο,
3,4% από Κύπρο

Λεωνίδας Παππάς
48% από Ελλάδα,
34% από Αλβανία

Λεωνίδας Χρήστου
46% από Ελλάδα
36% από Αλβανία

Ρομέο Τσάκουλης
44% από Ελλάδα
38% από Αλβανία

*Η διαφορά στα ποσοστά χώρας προέλευσης ψήφων προκύπτει από μικρά ποσοστά από διάφορες άλλες χώρες.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τη διακύμανση των ψήφων ανά ημέρα πατώντας στο κουμπί αποτελέσματα και στη συνέχεια στο εικονίδιο του ημερολογίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως οι ισορροπίες και οι τάσεις αλλάζουν, θα ακολουθήσει νέα δημοσκόπηση στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Θα υπογραμμίσουμε για ακόμη μια φορά πως οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις είναι εύκολα διαβλητές και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις κλασικές μεθόδους όπου οι οι συμμετέχοντες ταυτοποιούνται ως προς τη μοναδικότητά τους και οι απαντήσεις δίνονται τηλεφωνικά. Επίσης είθισται στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις να συμμετέχουν αναγνώστες των οποίων οι πολιτικές πεποιθήσεις σε κάποιο βαθμό συμβαδίζουν με αυτές του μέσου που τις διεξάγει.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου