Αγ. Σαράντα: Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Αγ. Σαράντα: Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισε η Αλβανική Αστυνομία στους Αγίους Σαράντα και όπως γίνεται γνωστό από την σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο όπου φυτεύτηκαν και καλλιεργούνταν 100 δενδρύλλια χρησιμοποιώντας το φως από 50 λαμπτήρες.

Το όλο σχέδιό τους αποκαλύφθηκε έπειτα από την κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, όπου και μετά την έρευνα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το εν λόγω υπόγειο ναρκο – εργαστήριο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν 2 υπάλληλοι του Φορέας Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (OSHEE) ενώ καταζητούνται δύο ακόμη Αλβανοί, ο ιδιοκτήτης και ο εργολάβος της συγκεκριμένης αποθήκης.

«Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκε ποσότητα ύποπτης ναρκωτικής ουσίας κάνναβης sativa, 100 ύποπτα ναρκωτικά φυτά κάνναβης sativa που καλλιεργήθηκαν σε κύβους και 50 λαμπτήρες.

Τα σχετικά υλικά παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σκόδρας, για τα κακουργήματα «Παραγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών» σε συνεργασία, «Καλλιέργεια ναρκωτικών φυτών» σε συνεργασία, «Κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος» και «Κατάχρηση καθήκοντος», αναφέρει η αστυνομία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου