Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ράμα απαξιώνει την συμβολή της ΕΕ (βίντεο)

Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ράμα απαξιώνει την συμβολή της ΕΕ (βίντεο)

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί σε αρκετές ελληνικές ιστοσελίδες ένα άρθρο οπου γίνεται λόγος για άμεση αναφορά του Αλβανού πρωθυπουργού σε αμέριστη στήριξη των Τούρκων και ανατολικών χωρών προς τους σεισμοπαθείς του Δυρραχίου, αναφέροντας ταυτόχρονα πως ο ίδιος δήλωσε ότι η Αλβανία βοηθήθηκε μόνον από την Τουρκία και την Αραβία, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά σε άλλους, υποτιμώντας έτσι την ευρωπαϊκή προσφορά.

Το εν λόγω δημοσίευμα παραθέτει ως αποδεικτικό στοιχείο τη συνέντευξη του Ε. Ράμα στον καταυλισμό που στήθηκε στο Δυρράχιο. Ωστόσο στο παρόν απόσπασμα ουδεμία αναφορά γίνεται σε κάτι τέτοιο, ενώ αντιθέτως ο Ράμα κάνει λόγω για έκκληση του ίδιου προς τις ανατολικές και δυτικές χώρες του κόσμου, με σκοπό την επούλωση των πληγών στη χώρα. 

Συγκεκριμένα στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά η Ευρώπη, ο Ράμα απάντησε: Όχι μόνο η Ευρώπη αλλά και άλλα μέρη όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Εμιράτα όπου εκεί διοικούν φίλοι μας. Έχω κάνει έκκληση για βοήθεια και στους πρωθυπουργούς της Αυστραλίας και του Ισραήλ

Πιθανόν ο αρθρογράφος να μην γνωρίζει την αλβανική γλώσσα ή σκοπίμως επέλεξε έναν τίτλο ουκ ολίγον επιπόλαιο και επίπλαστο.

Το τελευταίο πράγμα που θα κάναμε ως μέλη της Ελληνικής μειονότητας θα ήταν να υπερασπιστούμε τον Ράμα καθώς είναι γνωστό της πάση πως δεχόμαστε λυσσαλέο πόλεμο απ' τον ίδιο, όμως θεωρούμε εσφαλμένη την οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος στις διμερείς σχέσεις σε μια τόσο δύσκολη ώρα για τον αλβανικό λαό.

Η ΕΕ ενεργοποιεί τον μηχανισμό πολιτικής προστασία...
Δυρράχιο: «Αφήστε με να πεθάνω εδώ με το παιδί μου...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Δευτέρα 24/01/22, 06:54

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη