Μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα τελέστηκε στο Πειραιά (Βίντεο)

 Μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα τελέστηκε στο Πειραιά (Βίντεο)

Μνημόσυνο τελέστηκε χθες στον στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πειραιά, στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Από την ημέρα της δολοφονίας του έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος. Η οικογένεια ακόμα περιμένει να μάθει τι έγινε την ώρα που Αλβανοί εθνικιστές συνεχίζουν να προκαλούν. Οι αδερφές του Βορειοηπειρώτη ξεσπούν στο κεντρικό δελτίο του Star Σαββατοκύριακου.

«Κάνω έκκληση στη νέα κυβέρνηση να ασκήσει πίεση για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου» λέει η αδελφή του.

Η Βιολέτα, η μεγαλύτερη αδερφή του Κατσίφα για πρώτη φορά ξεσπά. Θέλει να μάθει γιατί σκότωσαν τον αδερφό της. Όπως και η Ερμιόνη. «Να μας πουν αν έχουν κάτι γιατί εκτέλεσαν τον αδερφό μου. Να μας δοθεί η δικογραφία επιτέλους. Έπρεπε να είχε δοθεί κάτι. Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή υπεύθυνη απάντηση. Θέλουν κι άλλη παράταση. Το 2020. Αν έχουν βίντεο γιατί δεν μας τα δείχνουν επιτέλους; Δεν μπορεί η οικογένεια να μένει έτσι»

«Αν ήταν σε άμυνα έπρεπε να το αποδείξει με το βίντεο. Επιχειρούν να θάψουν στη λήθη το όλο θέμα να ξεχαστεί» λέει ο γαμπρός του Κ.Κατσίφα, Τιμολέων.

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή του Ερμιόνη, λίγο πριν το μνημόσυνο στις 26 Οκτωβρίου στη Βόρεια Ήπειρο έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείται κλίμα από τις αλβανικές αρχές.

«Έχουν βάλει μπλόκα να μην πάει κανείς στο μνημείο να προσκυνήσει. Παίρνουν συνέχεια τους βοσκούς στο τμήμα. Ανακρίσεις συνέχεια» λέει η Ερμιόνη.

«Η αστυνομία να βοηθήσει να μη γίνει κάτι κακό» ζητά η μητέρα του Κ.Κατσίφα, ώστε να γίνει ειρηνικά το μνημόσυνο.

Σε μηνύσεις ετοιμάζεται να προχωρήσει η οικογένεια Κατσίφα για την αλβανική προκλητικότητα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου