Σήραγγα Λογαρά: Δεν θα επιτρέπεται η διέλευση βαρέων οχημάτων

Σήραγγα Λογαρά: Δεν θα επιτρέπεται η διέλευση βαρέων οχημάτων

Η αντιπρόεδρος της αλβανικής κυβέρνησης και υπουργός Υποδομών και Ενέργειας, Belinda Balluku, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη επιθεώρησης στα έργα της σήραγγας Λογαρά και στους συνδετικούς δρόμους.

Η κ. Balluku χαρακτήρισε τη σήραγγα ως το "σημαντικότερο εργοτάξιο της χώρας" και δήλωσε πως έλαβε διαβεβαιώσεις από τους επικεφαλής των εργασιών ότι η σήραγγα θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Παράλληλα, η υπουργός τόνισε ότι δεν θα επιτραπεί η διέλευση βαρέων οχημάτων από τη σήραγγα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

"Φέτος, βαρέα οχήματα δεν θα περάσουν από τον Λογαρά," δήλωσε η κ. Balluku. "Η σήραγγα θα είναι υπό κατασκευή και θα επιτρέπεται η διέλευση μόνο μικρών αυτοκινήτων και λεωφορείων με τουρίστες. Θα είμαστε έτοιμοι να την παραδώσουμε για την καλοκαιρινή σεζόν, αλλά με κάποιες προϋποθέσεις όσον αφορά τη χωρητικότητα των οχημάτων που θα μπορούν να διέρχονται."

Τέλος, η κ. Balluku επεσήμανε ότι οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την πρόοδο των εργασιών στη σήραγγα Λογαρά.

Διαβάστε και:

...

Η σήραγγα Λογαρά το έργο με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση σε 9 μήνες - Έλαβε 64 εκατ. ευρώ ή 15% των συνολικών επενδύσεων

Η σήραγγα Λογαρά είναι η πιο χρηματοδοτούμενη εγκατάσταση φέτος, όπως και πέρυσι μεταξύ όλων των άλλων επενδυτικών έργων που ανέλαβε η αλβανική κυβέρνηση. Αναλυτικά στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών...

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου