Αλβανία: Όταν ο συλληφθείς για κοκαΐνη πρόεδρος Συλλόγου Υπεραστικών Μέσων Συγκοινωνίας συναντιόταν με Υπουργούς

Αλβανία: Όταν ο συλληφθείς για κοκαΐνη πρόεδρος Συλλόγου Υπεραστικών Μέσων Συγκοινωνίας συναντιόταν με Υπουργούς

Ο 29χρονος Eneo Sulejmanaj συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Τίρανα, μεταφέροντας 1 κιλό κοκαΐνης μαζί με άλλους δύο άνδρες, τον Igli Begaj και τον Shkëlqim Ostreni.

...

Στη φυλακή θα παραμείνει ο πρώην επικεφαλής της Αλβανικής Οδικής Αρχής

Ο δικηγόρος του Evis Berberi, Γεντιάν Ρουμάνο ενημέρωσε το Σάββατο ότι ο πελάτης του θα παραμείνει στη φυλακή.  Όταν ο Ράμα έκανε τσάρκα με καμπριολέ στους Δρυμάδες με τον συλληφθέντα ε...
Ο Sulejmanaj οδηγούσε το όχημα τύπου "Τιγκουάν" όταν αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα της αστυνομίας και επιχείρησε να διαφύγει. Υπό αυτές τις συνθήκες, ένας αστυνομικός των ναρκωτικών πυροβόλησε προς το αυτοκίνητο, τραυματίζοντας τον Sulejmanaj.

Παρ' όλα αυτά, το όνομα του Sulejmanaj δεν είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό. Ο 29χρονος κατείχε τη θέση του προέδρου του Συλλόγου Υπεραστικών Μέσων Συγκοινωνίας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Sulejmanaj εμφανίζεται στο ίδιο τραπέζι με τρεις υπουργούς της κυβέρνησης Rama: την Belinda Balluku, τον Arbjan Maznik και τον Blendi Gonxhe. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Οκτώβριο του 2021 στο Υπουργείο Υποδομών και Ενέργειας. Αυτό αποτελεί ακόμη ένα περιστατικό που δημόσιος υπάλληλος εμπλέκεται με εγκληματική δραστηριότητα, καθώς πριν λίγες μέρες συνελήφθη και το δεξί χέρι της Belinda Balluku από το SPAK.

...

Όταν ο Ράμα έκανε τσάρκα με καμπριολέ στους Δρυμάδες με τον συλληφθέντα επικεφαλής της Οδικής Αρχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Evis Berberi, επικεφαλής της Αλβανικής Οδικής Αρχής (ARRSH), συνελήφθη χθες κατόπιν εντολής του SPAK. Μαζί του συνελήφθησαν και δύο επιχειρηματίες, ο Valter Begaj και ο Ervis Lami. Το SPAK συλλαμβάν...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου