Όταν ο Ράμα έκανε τσάρκα με καμπριολέ στους Δρυμάδες με τον συλληφθέντα επικεφαλής της Οδικής Αρχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Ράμα έκανε τσάρκα με καμπριολέ στους Δρυμάδες με τον συλληφθέντα επικεφαλής της Οδικής Αρχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Evis Berberi, επικεφαλής της Αλβανικής Οδικής Αρχής (ARRSH), συνελήφθη χθες κατόπιν εντολής του SPAK. Μαζί του συνελήφθησαν και δύο επιχειρηματίες, ο Valter Begaj και ο Ervis Lami.

...

Το SPAK συλλαμβάνει το δεξί χέρι της αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης

Ο Εργκίς Μπερμπέρι, επικεφαλής της Αλβανικής Οδικής Αρχής και ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες της Υπουργού Υποδομών και Ενέργειας, ταυτόχρονα αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Μπελίντα Μπαλούκου, τέ...

Η σύλληψη έρχεται στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η οποία αποκάλυψε ότι o Berberi ήταν συνέταιρος σε εταιρεία με τον Valter Begaj, ο οποίος έλαβε δημόσιο διαγωνισμό λίγο μετά τον διορισμό του ως διευθυντής Ενεργειακής Απόδοσης.

Ο Berberi, στενός συνεργάτης της Υπουργού Υποδομών και Ενέργειας, Μπελίντα Μπαλούκου, ανέλαβε την ηγεσία της ARRSH τον Ιούνιο του 2021, διαδεχόμενος τον Ergys Vjerdho, ο οποίος επίσης τελεί υπό έρευνα από το SPAK για υποθέσεις διαφθοράς.

Η απουσία του Evis Berberi από την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Ράμα στα έργα κατασκευής της γέφυρας στο "Rruga e Kombit" στο Κούκεσι δημιούργησε ερωτήματα. Σύμφωνα με το SPAK, o επικεφαλής της ARRSH φέρεται να έχει επενδύσει 2,2 εκατομμύρια ευρώ από δημόσιους διαγωνισμούς σε εταιρεία που τελεί υπό τον έλεγχό του.

Πριν από ένα χρόνο, ο κ. Ράμα και η κα Μπαλούκου εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με καμπριολέ στα πλαίσια της επιθεώρησης των αξόνων Orikum-Dukat και Παλάσα - Δρυμάδες, με τον Evis Berberi στο τιμόνι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου