Επιβεβαιώνονται τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Shpirag - H Shell ξεκινάει τις εργασίες

Επιβεβαιώνονται τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Shpirag - H Shell ξεκινάει τις εργασίες

Η αντιπρόεδρος της αλβανικής κυβέρνησης και υπουργός Ενέργειας Belinda Balluku είπε ότι τα αποθέματα πετρελαίου στο πηγάδι Shpirag έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και εναπόκειται στην ολλανδική εταιρεία Shell να επιβεβαιώσει πώς μπορεί να φέρει αυτή την ποσότητα πετρελαίου στην επιφάνεια.

...

Το κοίτασμα μαμούθ στο Shpirag - Τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου

Η ανακάλυψη ενός μεγάλου αποθέματος φυσικού αερίου και πετρελαίου υψηλής ποιότητας στο Shpirag, τη σημαντικότερη πετρελαιοφόρα περιοχή της Αλβανίας, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των ερε...

Κατά τη διάρκεια της δήλωσης στα ΜΜΕ μετά τη συνεδρίαση της αλβανικής κυβέρνησης, η Μπαλούκου απάντησε στο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για την έλλειψη δημοσίευσης στοιχείων για την εξόρυξη πετρελαίου στο Shpirag.

Τόνισε ότι όταν η Shell είναι έτοιμη, αναμφίβολα θα βγουν δημόσια και θα δώσουν απαντήσεις.

Η Μπαλούκου τόνισε ότι το λάδι βρέθηκε στο 5ο χιλιόμετρο. Σύμφωνα με την ίδια, η ανακάλυψη πετρελαίου έχει βρεθεί και επιβεβαιωθεί από τη Shell.

...

Ένα «Shpirag» δεν φέρνει την άνοιξη στην οικονομία της Αλβανίας

Για πολλοστή φορά την τελευταία δεκαετία, ο Έντι Ράμα προσπαθεί να δημιουργήσει μια δημόσια ευφορία για μια μεγάλη ανακάλυψη, η οποία, παρά τις συχνές προειδοποιήσεις του, δεν φαίνεται πουθενά. Πριν α...

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου