Βουλή της Αλβανίας: Αποχωρεί ο ΠτΔ από την Ολομέλεια έπειτα από προπηλακισμούς της αντιπολίτευσης

Βουλή της Αλβανίας: Αποχωρεί ο ΠτΔ από την Ολομέλεια έπειτα από προπηλακισμούς της αντιπολίτευσης

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας Bajram Begaj αποχώρησε από τη συνεδρίαση του κοινοβουλίου, όπου είχε πάει για να εκφωνήσει ομιλία στην εναρκτήριας συνεδρίασης για το 2024. Μόλις ο Begaj πλησίασε την είσοδο της αίθουσας συνελεύσεων, έγινε δεκτός με σκληρά λόγια από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και μετά βλέποντας ότι η κατάσταση ήταν τεταμένη, αποχώρησε.

«Ο πρόεδρος δεν είναι πλέον ενοποιητικός παράγοντας, αλλά ήρθε ως υπουργός του Έντι Ράμα. Ήταν παράγοντας αστάθειας και τίποτα παραπάνω», είπε ο Φλαμούρ Νόκα (βουλευτής Δημοκρατικού Κόμματος) στο τέλος της συνεδρίας.

Η αντιπολίτευση εκφράζει την αγανάκτηση της για το καθεστώς Ράμα, με το αποκορύφωμα την θέση σε κατ'οίκον περιορισμό του Σαλί Μπερίσα.

...

Μπερίσα: Ομιλία από το παράθυρο του διαμερίσματος που βρίσκεται απομονωμένος

Ο Σαλί Μπερίσα σε κατ' οίκον περιορισμό από τις 30 Δεκεμβρίου αποφάσισε να μην εφαρμόσει την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου GJKKO αφού σήμερα με ένα μικρόφωνο στο χέρι εμφανίστηκε στο παράθυρο του δι...
...

Αλβανική Βουλή: Πιάστηκαν στα χέρια βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος και υπάλληλοι της Φρουράς (βίντεο)

 Η αντιπολίτευση είναι αποφασισμένη να καταλάβει για ακόμα μια φορά την αλβανική Βουλή. Ακόμα και σήμερα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει κανονική εξέλιξη της ολομέλειας. Καθώς η...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου