Αλβανική Βουλή: Πιάστηκαν στα χέρια βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος και υπάλληλοι της Φρουράς (βίντεο)

Αλβανική Βουλή: Πιάστηκαν στα χέρια βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος και υπάλληλοι της Φρουράς (βίντεο)

Η αντιπολίτευση είναι αποφασισμένη να καταλάβει για ακόμα μια φορά την αλβανική Βουλή. Ακόμα και σήμερα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει κανονική εξέλιξη της ολομέλειας.

Καθώς η Φρουρά άρχισε να ελέγχει τους βουλευτές στην είσοδο της Βουλής, σημειώθηκε μεταξύ τους συμπλοκή.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του κόμματος, Σαλί Μπερίσα, φαίνεται ότι οι βουλευτές Αλμπάνα Βόκσι, Οερντ Μπιλυκμπάσι, Γκαζμέντ Μπάρδι, Σαϊμίρ Κορρέσι και Φλαμούρ Νόκα είχαν έντονη διαμάχη με τους υπαλλήλους της Φρουράς. Κι αυτό γιατί οι τελευταίοι τους εμπόδισαν να εισέλθουν στην αίθουσα της Συνέλευσης, με την κατηγορία ότι έφεραν αναπτήρες στις τσέπες τους.

Κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, άναψαν ξανά καπνογόνα από τους δημοκρατικούς, με μια ακόμα συνεδρίαση να μετατρέπεται σε γήπεδο.

...

Γίνεται να ψηφιστούν μέσα σε επτά λεπτά 7 δισ. ευρώ; Και όμως, στην Αλβανία γίνεται!

 Επτά δισεκατομμύρια ευρώ σε 5 λεπτά. Ή 1,4 δισ. ευρώ το λεπτό. Αυτός ήταν ο χρόνος εξέτασης και της ψήφισης του σημαντικότερου ετήσιου νόμου στην  Αλβανική Βουλή, του κρατικού προϋπολο...
...

Σε γήπεδο μετατράπηκε η αλβανική βουλή για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα

Η Βουλή της Αλβανίας πραγματοποίησε άλλη μια χαοτική συνεδρίαση της ολομέλειας σήμερα. Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης που στήριζαν τον πρώην πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα αναποδογύρισαν τις καρέκλες και ά...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου