45 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στην κατοχή Αλβανού στην Κηφισιά (ΒΙΝΤΕΟ)

45 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν στην κατοχή Αλβανού στην Κηφισιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν περισσότερα από 45 κιλά κοκαΐνης σε ένα σπίτι στο Κορωπί μετά τη σύλληψη ενός 45χρονου που θεωρείται μέλος ενός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τη σύλληψη του 45χρονου από το Φιέρι, Βάσκα Λέκα στην κατοικία του, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανακαλύφθηκαν περισσότερα από 45 κιλά κοκαΐνης, καθώς και πυροβόλα όπλα, μεταξύ των οποίων ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες, ενώ επίσης κατασχέθηκαν 149 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Η κοκαΐνη εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο λεβητοστάσιο και σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η αποκάλυψη του κυκλώματος και η τερματική διακοπή της δράσης του προήλθαν από συστηματική έρευνα, ανάλυση και διασταύρωση πληροφοριών, φυσική επιτήρηση και επαλήθευση τοποθεσιών, καθώς και στοιχείων προφίλ ατόμων, εντός του γενικού πλαισίου εκτεταμένων επιχειρήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος, έναντι του οποίου σχηματίστηκε κατηγορητήριο για παραβίαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, παραπέμφθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου