Κακαβιά: Σύλληψη δύο Γεωργιανών για λαθραία διακίνηση κοσμημάτων - Πάνω από 200 κατασχεθέντα και 6.000 ευρώ

Κακαβιά: Σύλληψη δύο Γεωργιανών για λαθραία διακίνηση κοσμημάτων - Πάνω από 200 κατασχεθέντα και 6.000 ευρώ

Δύο Γεωργιανοί συνελήφθησαν στην Κακαβιά καθώς έκρυψαν κοσμήματα στο αυτοκίνητο, το οποίο υποπτεύεται ότι είχε κλαπεί. Κατά τους ελέγχους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 190 διαφορετικά χρυσά και ασημένια κοσμήματα, 2 χρυσά νομίσματα, 1 ρολόι χειρός, κλειδιά για το άνοιγμα θυρών και χρηματοκιβωτίων, καθώς και 6.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας

Κακαβιά: Κατασχέθηκαν περίπου 190 διαφορετικά χρυσά και ασημένια κοσμήματα, 2 χρυσά νομίσματα, 1 ρολόι «Rolex» και κλειδιά για το άνοιγμα θυρών και χρηματοκιβωτίων.

Χειροπέδες σε 2 Γεωργιανούς πολίτες που είχαν κρύψει στο ταμπλό του οχήματος, τα κοσμήματα αυτά, τα οποία φέρονται να είναι κλεμμένα. Κατασχέθηκαν και 6.000 ευρώ που βρέθηκαν κατά τον έλεγχο στις τσάντες των πολιτών αυτών, στην έξοδο της Αλβανίας.

[...]

Με βάση την ανάλυση κινδύνου, στην έξοδο της χώρας πέρασε για έλεγχο στη δεύτερη γραμμή το όχημα στο οποίο επέβαιναν πολίτες Ου.Ε. και Ο.Γκ., στο ταμπλό του οποίου βρέθηκαν κρυμμένα διάφορα κοσμήματα (50 δαχτυλίδια, 21 χρυσά μενταγιόν). , 12 ασημένια μενταγιόν, 13 χρυσά βραχιόλια, 6 ασημένια βραχιόλια, 53 χρυσά σκουλαρίκια, 32 μετάλλια, 2 χρυσά νομίσματα, 1 ρολόι Rolex, 1 μενταγιόν από μαργαριτάρι και κλειδιά για το άνοιγμα θυρών και χρηματοκιβωτίων).

Επίσης, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στις τσάντες των πολιτών αυτών 6.000 ευρώ, οι οποίες κατασχέθηκαν ως υλικά τεκμήρια, μαζί με κοσμήματα και κλειδιά. Κατόπιν των διαδικαστικών ενεργειών για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν οι υπήκοοι U. E., 32 ετών και O. G., 36 ετών, δύο κάτοικοι Γεωργίας. Συνεχίζεται το ανακριτικό έργο για την πλήρη τεκμηρίωση της εγκληματικής ενέργειας των πολιτών αυτών.

Τα διαδικαστικά υλικά διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Γενικής Δικαιοδοσίας Αργυροκάστρου για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου