Τίρανα: Αμοιβή 5.000 ευρώ από την αστυνομία για πληροφορίες σχετικά με δράστη που πυροβόλησε πολίτη

Τίρανα: Αμοιβή 5.000 ευρώ από την αστυνομία για πληροφορίες σχετικά με δράστη που πυροβόλησε πολίτη

Η αστυνομία των Τιράνων έχει προσφέρει αμοιβή 5.000 ευρώ για όποιον έχει πληροφορίες για τον δράστη κοντά στο τζαμί «Xhura», το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Ο πολίτης Saimir Xhafa έχει κηρυχθεί καταζητούμενος αφού τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο τον πολίτη Agim Jazaj στην περιοχή "Varri i Bami".

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του σοβαρού αυτού συμβάντος. Στο μεταξύ, ο 51χρονος Jazaj βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό την επίβλεψη γιατρών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας των Τιράνων:

Για το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγη ώρα, κοντά στο τέμενος «Xhura», οι αστυνομικές υπηρεσίες, μετά τις πρώτες ανακριτικές ενέργειες, κατέστησαν δυνατή την ταυτοποίηση και την αναζήτηση του ύποπτου δράστη του συμβάντος, πολίτη. Saimir Xhafa, γενν. 04.01.1988, κάτοικος Τιράνων.

Η αστυνομική διεύθυνση Τιράνων προσκαλεί τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες για τον δράστη αυτής της ενέργειας και προσφέρει ανταμοιβή 5.000 ευρώ για οποιαδήποτε πολύτιμη πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη του.

Η Τοπική Διεύθυνση της Αστυνομίας Τιράνων θέτει στη διάθεση των πολιτών τον αριθμό τηλεφώνου 0694111546, διασφαλίζοντας την πλήρη ανωνυμία κάθε καλούντος.

...

Τίρανα: Τυφλή σφαίρα τραυμάτισε 50χρονη Ιταλίδα

Σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην πρωτεύουσα. Μια τυφλή σφαίρα τραυμάτισε στο πόδι μια Ιταλίδα, περίπου 50 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η σφα...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου