Επίθεση Ιρανών χάκερ στη "One Albania" - Τεράστιος όγκος απόρρητων δεδομένων σε διαρροή

Επίθεση Ιρανών χάκερ στη "One Albania" - Τεράστιος όγκος απόρρητων δεδομένων σε διαρροή

Η ομάδα Ιρανών χάκερ, η επονομαζόμενη «Homeland Justice», ανακοίνωσε στο προφίλ της στο Telegram ότι επιτέθηκε στην εταιρεία «One Albania» και διέγραψε περισσότερα από 2 petabytes δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού δικτύου και του εσωτερικού δικτύου όλων των σχετικών εταιρειών.

Οι χάκερ έχουν προειδοποιήσει ότι τα σημαντικά στοιχεία που έχουν δώσει θα δημοσιευτούν σύντομα, παραβιάζοντας το απόρρητο των συνδρομητών αυτής της εταιρείας. Οι χάκερ της Homeland Justice απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο εύκολο είναι να κλέβουν τα δεδομένα των Αλβανών.

«Η αποστολή έχει ξεκινήσει (DDMC)

Η Αλβανική Κινητή Επικοινωνία (AMC) παραβιάστηκε από την «Homeland Justice». Το να αγνοείτε τις «ανθρωπιστικές προειδοποιήσεις» μας στοίχισε όλα αυτά στους διεφθαρμένους πολιτικούς σας. Αλλά μην ξεγελιέστε. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να καθαρίσουμε πλήρως τη χώρα από τους τρομοκράτες.

Σε αυτή τη λειτουργία, συνολικά, διαγράφηκαν περισσότερα από 2 petabyte δεδομένων τηλεπικοινωνιακού δικτύου και εσωτερικού δικτύου όλων των συνδεδεμένων εταιρειών και τα σημαντικά δεδομένα θα δημοσιοποιηθούν σύντομα.

Θέλαμε απλώς να περάσουμε ένα μήνυμα. Ελπίζουμε να δούλεψε!»

...

Νέα απόρρητα της αλβανικής αστυνομίας στη δημοσιότητα από τους χάκερς Homeland Justice

Η ιστοσελίδα «Homalenda Justice» δημοσίευσε τον κατάλογο των προσώπων που καταζητούνται από τις αστυνομικές αρχές της Αυλώνας και των Τιράνων. Στη λίστα εμφανίζονται τα ονόματα και τα στοιχεία των κατ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου