Επιθεώρηση όπλων που κατασχέθηκαν στην επίθεση στο Κόσοβο από την πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτ. Πολιτικής βρετανικού κοινοβουλίου

Επιθεώρηση όπλων που κατασχέθηκαν στην επίθεση στο Κόσοβο από την πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτ. Πολιτικής βρετανικού κοινοβουλίου

Στο Κοσσυφοπέδιο για επίσημη επίσκεψη βρίσκεται η Βρετανίδα βουλευτής, Alicia Kearns, όπου το πρωί του Σαββάτου είχε συνάντηση με την Πρόεδρο Βιόσα Οσμάνι.

Το απόγευμα πήγε προσωπικά να δει τα όπλα που κατέσχεσε η Αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου μετά την επίθεση στην Μπάνισκα.

Ο Κοσοβάρος ΥΠΕΣ Sveçla ευχαριστεί Βρετανίδα βουλευτή για τον ρόλο της στην καταγγελία των πράξεων του σερβικού κράτους και για το ότι στάθηκε στο πλευρό της αλήθειας.

«Είχα τη χαρά να φιλοξενήσω, μαζί με την αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου, την αξιότιμη βουλευτή και πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής του βρετανικού κοινοβουλίου, Alicia Kearns.

Μαζί με την κα. Kearns, επισκεφτήκαμε και είδαμε από κοντά τον οπλισμό που κατασχέθηκε μετά την τρομοκρατική ενέργεια της απόπειρας προσάρτησης του βόρειου τμήματος της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστήσαμε και τη διεθνή ευαισθητοποίηση που η κα. Kearns έκανε μέσω δήλωσης ότι θρησκευτικά κτίρια και ασθενοφόρα στο βόρειο τμήμα της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά και καταφύγιο όπλων από εγκληματικές δομές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης η κα. Kearns είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει αστυνομικούς με τους οποίους μίλησε για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες να συμβάλει στην καταπολέμηση του εγκλήματος και να αυξήσει την ασφάλεια για όλους τους πολίτες χωρίς διάκριση.

«Λίγοι άνθρωποι έχουν πάρει μια τόσο ισχυρή και δίκαιη στάση σε αυτούς τους καιρούς όπως η Alicia Kearns, οπότε είμαστε ευγνώμονες για τον ρόλο της στην υπεράσπιση του δικαιώματος και της αλήθειας», γράφει ο Sveçla στην δημοσίευση του στο Facebook.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου