Αποτρόπαιο έγκλημα στον Πειραιά - 68χρονος σκότωσε εν ψυχρώ 39χρονο για ασήμαντη αφορμή

Αποτρόπαιο έγκλημα στον Πειραιά - 68χρονος σκότωσε εν ψυχρώ 39χρονο για ασήμαντη αφορμή

Ο 68χρονος, μετά τη δολοφονία του 39χρονου στον Πειραιά, πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον "τελείωσα", επιτέλους τον σκότωσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, όταν ο δράστης έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σημειώνεται, επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Σοκ προκαλεί το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 39χρονου παρκαδόρου στον Πειραιά.

Ένας νέος άνθρωπος, 39 ετών, βρήκε τον θάνατο εν ώρα εργασίας από ηλικιωμένο γείτονα, που κατέβηκε με την καραμπίνα από το σπίτι του και τον σκότωσε εν ψυχρώ, γιατί τον ενοχλούσε το γεγονός ότι πάρκαραν αυτοκίνητα της επιχείρησης πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο.

Η στιγμή της δολοφονίας από τον 68χρονο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής. Μια εν ψυχρώ δολοφονία και ένας νέος άνθρωπος νεκρός.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα δεξιά από το πεζοδρόμιο ο δράστης να σημαδεύει τον 39χρονο υπάλληλο, ο οποίος στεκόταν στο οδόστρωμα, μπροστά από ένα ΙΧ.

Αφού ο 39χρονος έπεσε στο έδαφος, ο δράστης τον κοίταξε για μερικά δευτερόλεπτα και, για να σιγουρευτεί πως τον σκότωσε, του έριξε δεύτερη σφαίρα στο κεφάλι (έβαλε μάλιστα και το σκόπευτρο στο μάτι του για να σημαδέψει ακριβώς εκεί που ήθελε) και αποχώρησε από το σημείο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ο αλβανικής καταγωγής υπάλληλος, πατέρας τριών παιδιών, έχασε για ασήμαντη αφορμή τη ζωή του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δημιουργούσε συνεχώς καβγάδες με τον 39χρονο παρκαδόρο, όπως και με καταστηματάρχες της περιοχής.

Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε απειλήσει με κυνηγετικό όπλο ένοικο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, για ασήμαντη αφορμή.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο 68χρονος κατέβηκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ, όπου πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε τον 39χρονο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου