Αλβανία: 23χρονος σκότωσε τον πατέρα του βάζοντας εκρηκτικά στη σόμπα υγραερίου

Αλβανία: 23χρονος σκότωσε τον πατέρα του βάζοντας εκρηκτικά στη σόμπα υγραερίου

Το Πρωτοδικείο της Αυλώνας αποφάσισε να καταδικάσει σε φυλάκιση τον 23χρονο M.G, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του, πριν από τρεις ημέρες στο χωριό της Σελενίτσας. Η δικαστική συνεδρίαση έγινε κεκλεισμένων των θυρών.


Ο 23χρονος κατηγορείται ότι τοποθέτησε ποσότητα εκρηκτικών στη σόμπα υγραερίου και η έκρηξη ύλης ήταν μοιραία για τη ζωή του πατέρα του. Αρχικά υπήρχε η υποψία ότι το χθεσινό συμβάν (1η Σεπτεμβρίου) έγινε κατά λάθος λόγω της έκρηξης της σόμπας, αλλά διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν σχεδιασμένα από τον γιο.

«Ο 23χρονος φέρεται να τοποθέτησε εκρηκτικά στη σόμπα υγραερίου στην αυλή του διαμερίσματος, λόγω της συνεχούς βίας που έχει ασκήσει εναντίον του ο πατέρας του, από την έκρηξη της οποίας έχασε τη ζωή του ο 56χρονος. », ανέφερε η αστυνομία (2 Σεπτεμβρίου).

Ως υλικά τεκμήρια κατασχέθηκαν: ο ηλεκτρικός μηχανισμός με τον οποίο έγινε η έκρηξη, 25 χειροβομβίδες, 37 εκρηκτικές ύλες τριτόλιου (βάρους 400 γρ. έκαστη), 43 κάψουλες πυροκροτητή, 5 πυροκροτητές, 1 πυροβόλο όπλο, 1 τηλέφωνο, 2 μαχαίρια, 310 φυσίγγια, 12 χτένες πυροβόλων όπλων, 2 τηλεχειριστήρια, κουκούλες και μάσκες προσώπου και ηλεκτρικά εργαλεία συγκόλλησης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου