Δήμαρχος στην Αλβανία έκλεψε 81.000 λίτρα πετρέλαιο μέσω διαγωνισμών παραχώρησης

Δήμαρχος στην Αλβανία έκλεψε 81.000 λίτρα πετρέλαιο μέσω διαγωνισμών παραχώρησης

Ο Ανώτατος Κρατικός Έλεγχος (KLSH) εντόπισε παραβάσεις στον Δήμο Φίερι, διαπιστώνοντας σε αναφορά ότι ο δήμαρχος Armando Subashi και 120 εργαζόμενοι ευθύνονται για την κατανάλωση χωρίς κανένα «δικαιολογητικό» 81.450 λίτρων καυσίμου, αξίας 130 εκατομμυρίων παλιών λεκ (123 χιλιάδες ευρώ).

Ο KLSH δημοσίευσε την τελική έκθεση ελέγχου στον Δήμο Φιέρι, που αντικατοπτρίζει μεγάλες παραβάσεις σχετικά με την κατανάλωση καυσίμων που αγοράζονται με μεγάλους διαγωνισμούς με χρήματα των φορολογουμένων, ενώ χρησιμοποιούνται για προσωπικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με τον KLSH, ο δήμαρχος του δήμου Φίερι, Armando Subashi, έκλεψε το πετρέλαιο που αγόρασε για τον δήμο και αυτό είναι μια ισχυρή κατηγορία, η οποία εάν ασκηθεί νομικά θα προκαλέσει σοβαρές νομικές συνέπειες για το Subashi.

Οι επιθεωρητές του KLSH έχουν διαπιστώσει ότι τα εν λόγω άτομα απασχολούνται για εργασίες που σχετίζονται με το γραφείο και όχι για επιτόπιους ελέγχους για να καταναλώνουν πολύ περισσότερα καύσιμα.

Ο KLSH ζητά επειγόντως από τον Armando Subashi και τον Δήμο Φιέρι να πάρουν πίσω τα χρήματα του πετρελαίου από τα εν λόγω πρόσωπα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου