Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον Αλβανό ληστή στον Κολωνό

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον Αλβανό ληστή  στον Κολωνό

Ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε τον Αλβανό ληστή στον Κολωνό αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο 38χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής προκάλεσε πανικό όταν εισέβαλε ξαφνικά στην τράπεζα και, υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφερε να αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό κοντά στα 4.000 ευρώ. Αμέσως μετά, άρχισε να απομακρύνεται.

Ωστόσο, ο υπάλληλος της τράπεζας στην οδό Αχιλλέως πάτησε γρήγορα το μπουτόν συναγερμού και ενημέρωσε την Άμεση Δράση για τη ληστεία που είχε συμβεί. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας βρισκόταν τυχαία στο σημείο και μαζί με τον διευθυντή της τράπεζας ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον δράστη με τα πόδια, χωρίς επιτυχία.

Στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που έφτασαν αμέσως μετά το σήμα που έλαβαν, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 38χρονο ύποπτο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει και να παραδοθεί, όμως αυτός αντί να υπακούσει, επιτέθηκε με το μαχαίρι, κλώτσησε το περιπολικό και στη συνέχεια κινήθηκε επιθετικά εναντίον αστυνομικού, με αποτέλεσμα ο ειδικός φρουρός να ανοίξει πυρ και να τον τραυματίσει.

Τα σενάρια των μαρτύρων επιβεβαιώνουν και τα παρακάτω καρέ από την στιγμή της επίθεσης του δράστη προς τον αστυνομικό.


Αστυνομικός πυροβόλησε και τραυμάτισε Αλβανό ληστή στο κέντρο της Αθήνας

Ένας άνδρας τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης και επεισοδίου που σημειώθηκε μετά από ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στον Κολωνό. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχου...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου