Ξεκίνησε επεισοδιακά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στη Χιμάρα

Ξεκίνησε επεισοδιακά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στη Χιμάρα

Ξεκίνησε πριν μισή ώρα η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Χιμάρας.

Στη συνεδρίαση παρίστανται 3 βουλευτές του σοσιαλιστικού κόμματος οι οποίοι παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στην διαδικασία δίνοντας οδηγίες στα μέλη του σοσιαλιστικού κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι έχουν εργαστεί σκληρά ώστε να προσηλυτίσουν τους δημοτικούς συμβούλους που δεν ανήκουν στο συνδιασμό τους.

Την συνεδρίαση παρακολουθεί από κοντά η Πρέσβυς της Ελλάδος στα Τίρανα Κωνσταντίνα Καμίτση και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής του αλβανικού κοινοβουλίου Βαγγέλης Ντούλες.

Τα έκτροπα ξεκίνησαν από νωρίς καθώς αστυνομικές δυνάμεις εμπόδιζαν τους υποστηρικτές του Μπελέρη να μπουν στην αίθουσα την συνεδρίασης. Η αίθουσα έχει κατακλυστεί από υπαλλήλους του δημαρχείου αλλά και από τους υπαλλήλους της πολεοδομίας του δημου η οποίοι προσπαθούν με την σειρά τους να ασκήσουν έμμεση πίεση στους δημοτικούς συμβούλους.

Η συνεδρίαση είναι κρίσιμη καθώς είναι ζωτικής σημασίας ο συνδιασμός του Μπελέρη να κερδίσει την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος θα αναδειχθεί στη συνέχεια κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου