Στο δρόμο για την εκλογή νέου προέδρου για το Δημοκρατικό Κόμμα

Στο δρόμο για την εκλογή νέου προέδρου για το Δημοκρατικό Κόμμα

Εν μέσω συνεχόμενων διαφωνιών και διάσπασης το Δημοκρατικό Κόμμα κάλεσε τα μέλη του να συμμετάσχουν στη διαδικασία αναδιοργάνωσης.

«Η έγκριση των υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος σηματοδοτεί μια καθοριστική στιγμή για την πολιτική μας οικογένεια. Την παραμονή της έναρξης της κούρσας, καλούμε κάθε Δημοκρατικό να είναι ενεργό μέρος αυτής και της διαδικασίας αναδιοργάνωσης, μέσω της οποίας θα ανέβουμε στο ύψος των αξιών και των φιλοδοξιών πάνω στις οποίες ιδρύθηκε το Δημοκρατικό Κόμμα τον Δεκέμβριο του 1990, ως η πρώτη φιλοδυτική δύναμη και ως η ελπίδα των Αλβανών για αλλαγή», αναφέρει το δελτίο τύπου του κόμματος.

Απαράδεκτη εκτίμησε το προεδρείο του Δημοκρατικού Κόμματος τη στάση μποϊκοτάζ ορισμένων μελών του.

«Δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων εντός της πολιτικής μας δύναμης, η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος θεωρεί απαράδεκτη τη στάση μποϊκοτάζ ορισμένων μελών του και καλεί τον καθένα από αυτούς να απόσχει από αβάσιμους ισχυρισμούς που βλάπτουν τα συμφέροντα της πολιτικής μας οικογένειας», αναφέρεται.


Σύμφωνα με τη δήλωση του κόμματος «η έλλειψη αναγνώρισης των θεσμών, οι αβάσιμοι ισχυρισμοί των μέσων ενημέρωσης και οι αδικαιολόγητες κατηγορίες δεν βοηθούν τη διαδικασία αναδιοργάνωσης και αποπροσανατολίζουν τις κοινές προσπάθειες για να δώσουν στους δημοκράτες και τους Αλβανούς μια ισχυρή αντιπολίτευση και μια κυβερνητική εναλλακτική λύση αντάξια των προκλήσεων της Αλβανίας. ".

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου