Στους 57 οι νεκροί από το σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη

Στους 57 οι νεκροί από το σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, καθώς σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας οι νεκροί έχουν φτάσει πλέον τους 57. Οι τραυματίες ανέρχονται επίσης στους 57, ενώ 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Με σφιγμένο στομάχι και ένα τεράστιο "γιατί;" παρακολουθούμε όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στα Τέμπη, μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και να τραυματιστούν εκατοντάδες άλλοι.

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί. Ακόμη 7 απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί την Τετάρτη στο νεκροτομείο.

Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τις 10. «Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου