Αύριο η εξ αναβολής περιοδεία Μητσοτάκη σε Χιμάρα, Λιβαδειά και Δερβιτσάνη

Αύριο η εξ αναβολής περιοδεία Μητσοτάκη σε Χιμάρα, Λιβαδειά και Δερβιτσάνη

Στη Χιμάρα θα βρεθεί αύριο ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιώντας την εξ αναβολής περιοδεία του στα χωριά της Ελληνικής Μειονότητας.

Ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στις 9πμ και στη συνέχεια θα επιβιβαστεί σε ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας για να ξεκινήσει την περιοδεία του.

Πρώτος σταθμός, το πρωί της Πέμπτης , θα είναι η Χιμάρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα έχει στη συνοδεία του και τον Χιμαραίο Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα. Θα επισκεφθεί το ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ, τον ιερό να των Αγίων Πάντων και στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό στο κέντρο της Χιμάρας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί με ελικόπτερο στη Λιβαδειά και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στη Δερβιτσάνη.

Το ταξίδι αυτό έρχεται ως απάντηση σε μια έντονη παραφιλολογία που επικράτησε για τα αίτια της ακύρωσης της πρώτης περιοδείας όπου κανείς δεν μπορούσε να αποδεχθεί πως οι προβλέψεις για ομίχλη στην περιοχή δεν θα επέτρεπε στα ελικόπτερα να κινηθούν με ασφάλεια.

H επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

by primeminister.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου