Αθήνα: Δύο Αλβανοί πιάστηκαν με όπλα στο αυτοκίνητο - Υποψιάζεται ότι επρόκειτο να διαπράξουν δολοφονία

Αθήνα: Δύο Αλβανοί πιάστηκαν με όπλα στο αυτοκίνητο - Υποψιάζεται ότι επρόκειτο να διαπράξουν δολοφονία

Στο όχημα επέβαιναν δύο Αλβανοί οι οποίοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια – Κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι ο ένας ήταν ο δράστης δολοφονίας ενός Ρομά που έγινε τον Ιούλιο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν μετά τη σύλληψη ενός πρώην βαρυποινίτη και του συνεργού του, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο στο Χαϊδάρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο βαρυποινίτης είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 39χρονου Ρομά που σημειώθηκε στην Αγία Βαρβάρα στις 31 Ιουλίου και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά 36χρονου στον Άγιο Παύλο στις 15 του ίδιου μήνα.

Σημαντικά ευρήματα εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη διάρκεια ελέγχου που έκαναν σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας πρώην βαρυποινίτης, που είχε αποφυλακιστεί τον προηγούμενο Ιούνιο, κι ένας συνεργός του, αμφότεροι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είδαν ένα όχημα να κινείται το πρωί της Τετάρτης στο Χαϊδάρι, το θεώρησαν ύποπτο και το σταμάτησαν για έλεγχο. Αρχικά βρήκαν ένα μαχαίρι στην κατοχή του βαρυποινίτη και του συνεργού του, καθώς και εισιτήρια από την Ηγουμενίτσα, με συνέπεια να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου. Εκεί, έγιναν πρόσθετες έρευνες στο όχημά τους, όπου σε ειδικές κρύπτες εντοπίστηκαν δυο καλάσνικοφ και 2 γεμιστήρες με 90 σφαίρες.

Τα δύο άτομα τα οποία είναι σεσημασμένοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν και λίγο αργότερα πέρασαν το κατώφλι της ΓΑΔΑ, όπου θα συνεχιστεί η έρευνα.

Η σύλληψή τους εξελίσσεται, όπως όλα δείχνουν, σε πολύ σοβαρή υπόθεση για τις Αρχές, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η έρευνα πέρασε στα χέρια αξιωματικών κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με το οργανωμένο έγκλημα.

protothema.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου