Απελάθηκε από την Ιταλία 40χρονος Αλβανός για φόνο που είχε διαπράξει το 2000

Απελάθηκε από την Ιταλία 40χρονος Αλβανός για φόνο που είχε διαπράξει το 2000

Η κρατική αστυνομία ανακοίνωσε ότι αφού έλαβε πληροφορίες από το Τμήμα Ερευνών της Διεύθυνσης Τιράνων για τον εντοπισμό ενός ατόμου που καταζητείται, από έγκαιρη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της Ιντερπόλ Τιράνων και της Ιντερπόλ Ρώμης, κατέστη δυνατή η σύλληψη και έκδοση του 49χρονου Αλβανού Β.L. που καταζητείται διεθνώς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, καταζητείται διεθνώς αφού το Ειδικό Πρωτοδικείο Τιράνων τον καταδίκασε σε κάθειρξη 25 ετών για τα ποινικά αδικήματα «Δολοφονία εκ προμελέτης» που διαπράχθηκε σε συνεργασία, «Κλοπή με όπλο», διαπράχθηκε σε συνεργασία και « Μεταφορά χωρίς άδεια και παραγωγή όπλων, εκρηκτικών όπλων και πυρομαχικών».

Πρόκειται για ένα γεγονός που συνέβη στις 27 Ιουνίου 2000, στα Τίρανα, ο B. L, σε συνεργασία με τον E. Ç., σκότωσαν ένα άτομο με τα αρχικά G.U.

Ο 40χρονος συνελήφθη από τις αρχές του Παλέρμο τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους και παρέμεινε πίσω από τα κάγκελα μέχρι να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για την έκδοσή του στα Τίρανα. Καταζητείται από το 2000, αλλά κρυβόταν με ψεύτικη ταυτότητα στο σπίτι ορισμένων από τα μέλη της οικογένειάς του στο Παλέρμο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου