Στη Δρόπολη η Αλβανίδα Υπουργός Γεωργίας

Στη Δρόπολη η Αλβανίδα Υπουργός Γεωργίας

Ο Δήμαρχος Δρόπολης, Δημήτρης Τόλης, υποδέχτηκε σήμερα την Υπουργό Γεωργίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Αλβανίας, Frida Krifca, καθώς και τον Υφυπουργό, Dhimo Kote.

Μετά την επιθεώρηση σε εκτάσεις καλλιεργημένες με καλαμπόκι, πραγματοποίησαν μία συνάντηση στις εκτάσεις με καρυδιές του Γιώργου Λωλη από τη Βοδριστα, με γεωργούς από όλες τις περιοχές του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, στη συνάντηση με τους γεωργούς, η κυρία Υπουργός δήλωσε ότι η επιδότηση καυσίμων θα δοθεί πολύ σύντομα, ενώ με το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που έχει κοινοποιήσει το Υπουργείο του οποίου ηγείται, θα αυξηθούν οι επιδοτήσεις.

Είναι η δεύτερη φορά εντός του έτους, όπου η Υπουργός Γεωργίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης επισκέπτεται και πραγματοποιεί συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους της Δρόπολης, ενώ, στη συνάντηση παρεβρέθηκαν γεωργοί από τη Σκόδρα και τους Αγίους Σαράντα, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Γεωργίας, όσον αφορά την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των γεωργών, σχετικά με την καλλιέργεια του καλαμποκιού.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου