Μπερίσα: «Εάν του το επιτρέψουμε, ο Ράμα θα εξαγοράζει ψήφους για 140 ευρώ στις εκλογές του 2025»

Μπερίσα: «Εάν του το επιτρέψουμε, ο Ράμα θα εξαγοράζει ψήφους για 140 ευρώ στις εκλογές του 2025»

Ο επικεφαλής των Δημοκρατικών Σαλί Μπερίσα, σε συνάντηση με τους πολίτες της Λούσνια, είπε ότι δεν μπορούν να γίνουν ελεύθερες εκλογές με πρωθυπουργό τον Έντι Ράμα. Ο Μπερίσα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι συγκέντρωσε 710.000 ψήφους με τη δύναμη του κράτους.

Από την άλλη, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι ο Ράμα αφαίρεσε τη σφραγίδα από το Δημοκρατικό Κόμμα και απελευθέρωσε από τη φυλακή κατά συρροή δολοφόνους που χρησίμευσαν σαν δήμιοι ψήφων. Ο Μπερίσα λέει ότι ο Ράμα στις επόμενες εκλογές θα μοιράζει φακέλους με 150.000 λεκ και θα απελευθερώσει από τη φυλακή διπλάσιο αριθμό δολοφόνων.

«Τι αντιπολίτευση είμαστε αν δεν τον αντιμετωπίσουμε στα ίσα. Γι' αυτό διαμαρτυρόμαστε στη βουλή. Έχουμε ξεκινήσει μια μάχη χωρίς επιστροφή. Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μάχη χωρίς επιστροφή, για τη νίκη για άλλη μια φορά του πλουραλισμού, για άλλη μια φορά της δημοκρατίας, για άλλη μια φορά του μέλλοντός μας και των παιδιών μας. Αυτή είναι λοιπόν μια ζωτική, αποφασιστική μάχη. Αυτό απαιτεί την ισχυρή μας δέσμευση, απαιτεί τον όρκο μας ότι η δικτατορία δεν θα συνεχιστεί. Ξέρω πόσο στενοχωριέστε μετά τις εκλογικές μάχες, είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό. Πρέπει να μιλήσω ειλικρινά μαζί σας. Προσπαθώντας να κάνουμε τα πάντα με τον Έντι Ράμα, δεν υπάρχει επιλογή. Κυκλοφορούν απόψεις ότι δεν κλέβει αλλά κερδίζει τις εκλογές. Πήρε 710 χιλιάδες ψήφους χρησιμοποιώντας τη δύναμη του κράτους. Χρησιμοποιώντας 630 χιλιάδες φακέλους. Με εξαγορά 1 εκατομμυρίου και 300 χιλιάδων ψηφοφόρων. Αφαίρεση του ονόματος της αντιπολίτευσης. Αφαίρεση της σφραγίδας. Απελευθερώνοντας τους κατά συρροή δολοφόνους από τη φυλακή, ως δήμιους της αλβανικής ψήφου. Κλέβει τις εκλογές. Τις εκλογές κέρδισαν όσοι κατάφεραν να ψηφίσουν 600.000 Αλβανούς παρά όλον αυτόν τον τρόμο. Θα δεχτούμε αυτή την κατάσταση;! Το 2025 δεν θα μοιράζει φακέλους με 50 χιλιάδες λεκ, θα μοιράζει 150 χιλιάδες λεκ (144 ευρώ περίπου). Τα χρήματά σας. Αν το επιτρέψουμε, το 2025 δεν θα αλλάξει μόνο τα εκλογικά κέντρα για 1 εκατομμύριο Αλβανούς, αλλά για 1,5 εκατομμύριο. Θα απελευθερώσει διπλάσιο αριθμό δολοφόνων από τις φυλακές», είπε ο Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου