Πύρρος Δήμας: «Ψηφίζουμε Μπελέρη για το καλό της Χιμάρας»

Πύρρος Δήμας: «Ψηφίζουμε Μπελέρη για το καλό της Χιμάρας»

Αγαπητοί συμπατριώτες από την Νίβιτσα μέχρι την Παλάσα αδέρφια και φίλοι, μια ανάσα πριν από τις δημοτικές εκλογές αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω για ακόμη μία φορά την στήριξή μου στον Φρέντη Μπελέρη.

Η Χιμάρα είναι ένας ευλογημένος τόπος που με τον κόπο των ανθρώπων της βρίσκεται πάντα μπροστά. Είναι κρίμα να την κρατάει πίσω η δημοτική αρχή. Για μένα δεν χωράει συζήτηση ότι ο δήμος μας πρέπει να αλλάξει. Και δεν χωράει αμφιβολία ότι στο τιμόνι του δήμου πρέπει να μπει ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει αποδείξει τον πόνο του για τον τόπο και τους ανθρώπους του χωρίς διακρίσεις. Ένας άνθρωπος που σε προσωπικό επίπεδο είναι ικανός και επιτυχημένος, δεν δεσμεύεται από κομματικά ή άλλα συμφέροντα.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Φρέντης Μπελέρης.

Όταν τον περασμένο Δεκέμβρη βρέθηκα με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας στην Χιμάρα είχαμε την ευκαιρία από την μία να δούμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και από την άλλη συναντήσαμε δεκάδες ανθρώπους που πιστοποιούν το έργο του Φρέντη και είδαμε την προοπτική που αυτός προσφέρει.

Προσωπικά γνωριζόμαστε χρόνια και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το πρόγραμμά του για την Χιμάρα μας. Ένα πρόγραμμα που βασίζεται στις πραγματικές ανάγκες του τόπου με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία. Σας καλώ όλους να βρεθούμε μαζί την Κυριακή στις κάλπες για να γίνουμε μέρος της αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος.

Ραντεβού στη Χιμάρα!

Πύρρος Δήμας

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου