Γάλατα υπάρχουν πολλά…


Στη φωτογραφία φαίνεται ένα κουτί γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ που αγοράστηκε εντός του αλβανικού κράτους. Αυτό προέρχεται από την Ελλάδα και μάλιστα υπάρχει προειδοποίηση ότι πρόκειται για "ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ".

 

Αυτό το κουτί - μαζί με άλλα - έφυγε από την εταιρία ώστε να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ για διαφημιστικούς λόγους. Όπως φαίνεται κάποιος ή κάποιοι, κοινώς λαμόγια, έστειλαν την παρτίδα αυτή προς πώληση. Άραγε κομπίνα του εμπόρου - πωλητή ή του προμηθευτή και της Νουνού??



Όπως μας το έστειλε ο αναγνώστης και εκάστοτε συνεργάτης μας Κ.Κ.

thumb noynoy albania

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα κουτί γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ που αγοράστηκε εντός του αλβανικού κράτους. Αυτό προέρχεται από την Ελλάδα και μάλιστα υπάρχει προειδοποίηση ότι πρόκειται για “ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ“.

Αυτό το κουτί – μαζί με άλλα – έφυγε από την εταιρία ώστε να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ για διαφημιστικούς λόγους. Όπως φαίνεται κάποιος ή κάποιοι, κοινώς λαμόγια, έστειλαν την παρτίδα αυτή προς πώληση. Άραγε κομπίνα του εμπόρου – πωλητή ή του προμηθευτή και της Νουνού??

thumb noynoy albania

Όπως μας το έστειλε ο αναγνώστης και εκάστοτε συνεργάτης μας Κ.Κ.

 

Στηρίξτε μας με μια δωρεά

Δωρεά μέσω PayPal

 

Μοιράσου το
Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Το σχόλιο θα ελεγχθεί πριν τη δημοσίευση του.